Calvin Klein @ CK Eternity + Aku Benci Dengan Customer Service Parkson, Suria KLCC

tadi lepas aku memborong buku2 kat kino kan

aku pergi la ke parkson klcc, nak memborong minyak wangi plak. haha

takdelah nak memborong, nak beli satu je

punya la jauh nak menapak ke ground floor from kino tuh kan

sampai je kat bawah aku pun terus je ke kaunter calvin klein

adalah minah kecoh dok promote kat aku minyak wangi lain

aki cam biasa buat2 interested and then tanya la sket2 kan

padahal aku nak beli ck eternity je. haha

so aku pun angkat la ck eternity tuh kan. hehe

lepas tuh masa aku bayar, cashier tuh cakap yang boleh claim rm10 voucher for every rm100 yang aku spent kat parkson suria klcc hari neh

aku apa lagi excited la kan. excited giler dowh.

so aku tanya la kat mana nak claim. dia sound suruh pegi ke customer service kat 2nd floor

what ! kena pegi tempat lain

pehal plak beb kan ! apa susah sangat bagi jela voucher kat counter bayar tuh kan

pehal plak nak pegi sana pegi sini kan. aku dan hangin neh

dia ckp memang policy camtuh so kena laj aku menapak ke 2nd floor

aku hengat tadi nak terus je masuk parking, sekali kena naik balik daaaaaa

sampai je kat 2nd floor, aku jumpa customer service dept

seklai dia cakap ikut pada receipt aku tak layak nak claim that cash voucher

sebab pembelian adalah untuk discounted items. haha terbang camtu je la rm300 purchases tadi kan

aku hangin lagi. aku sound dia amende ni kan

dia siap minta maap. dalam hati aku seb baik la aku tak bawak digicam

kalo tak sure aku dah amik gambar customer service tuh kan

then dengan muka geram aku meneruskan perjalanan ke parking.

geram beb

dah la tak leh claim cash voucher kat cashier kan

sekali bila pergi ke claim area, still tak leh claim

aisey bengang beb

nak je aku sembur minyak wangi tuh kat orang kat situ. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Calvin Klein @ CK Eternity + Aku Benci Dengan Customer Service Parkson, Suria KLCC

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.