Cadbury Roses Yang Berwarna Warni

Live Update: 27 Jan ’10, 9.34pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Dulu masa kat malaysia aku perasan ada gak cadbury roses neh
Memang menarik giler ah packaging dia kan
Best je mata memandang, best lagi rupees yang terbang hehe
Apa2 pun aku mmg respect la dgn designer cadbury roses neh
Mmg cantek la. Menawan gitu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Cadbury Roses Yang Berwarna Warni

  1. Nampak mcm best dan sedap.. Halal ke?? Huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    ery : hehe sedap wooooo hehe 🙂 halalan tayyiban gitu

    Reply

  2. emm..tak pernah perasan plak kat malaysia ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : mmg ada tapi special edition rasanya. hehe 🙂

    Reply

  3. eh?ade ke kat m’sia coklat nh, abg nizam??xpenah perasan pun.

    Reply

    KNizam Reply:

    mimi : ada la. tapi special edition kot. mungkin masa raya je ada. hehe 🙂

    Reply

  4. mana nk dpt coklat nie eh kt msia? org kata ada kat airport..tapi hari tue cari dah habis..ohhhh..rindunya kat coklat nie
    intan recently posted..Medical check up di klinik-klinik sekitar shah alamMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.