Byr Tol Untuk Kesesakan !



Byr Tol Untuk Kesesakan !, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Byr Tol Untuk Kesesakan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Byr Tol Untuk Kesesakan !

  1. Baru tadi 19zim bergerak dari Ipoh ke KL… Sampai je simpang tapah, trus jalan jem… Kat last tempat jem tu ade org eksiden… rupenye org bawak keta slow sbb nak tengok org eksiden tu… Moto tu da dialihkan ke tepi… jalan pun xde prob… tapi still lagi jem… pening tul…

    http://www.mohdlazim.com/2008/12/saggitarius.html

    Reply

  2. dah itu je hotspot nk jem..
    PD, seremban, ngn nak ke ayer keroh..
    Nasib la ko kampung kat melake Nizam… 😮

    Reply

  3. kat penang pon same seh… aku tersangkut sebelum naik
    jambatan penang… aram… dari 5 lorong jadik 2 lorong upenye.
    mane tak jem gile kari babas… antu finghter betoi la~

    Kreuger®

    Reply

  4. standard lah tu kalau ke Seremban hari-hari cuti ni

    Reply

  5. 19zim : hehe tu la kan setiap kali cuti sesak sana sesak sini. hampeh je kan 🙄

    Reply

  6. cekgu : hehe tu la kan geram aku sesak camni :$:

    Reply

  7. kreuger : hehe semua sesak la tadi kan. huhu ➡

    Reply

  8. azwan : hehe kadang2 aku rasa plus tak anggap kita mcm customer diaorang lah. plus anggap kita neh mcm hanya pengguna jalanraya yg desperate nak guna highway diaorang. haha 😉

    Reply

  9. PLUS memang gila………aku nak mneyalahkan PLUS jugak

    Reply

  10. truckster : tu la kan. aku tak kisah nak bayar tol cuma kesesakan tuh yang aku geram. eheh :confusedlot:

    Reply

  11. ikutlah parti alternatif.. ooops, jalan alternatif vollleee gittewww.. ehehe

    Reply

  12. traffic jam tu besttt…. kalau tak mana rasa macam duduk kat malaysia… hahah

    Reply

  13. en_me : hehe jalan alternative pun hampeh gak. hehe 🙄

    Reply

  14. shaxx : hehe jam giler ah :vangry:

    Reply

  15. hahaha… area situ mmg selalu jem, kan…

    Reply

  16. gunakan jalan lama lukut-klia.. or jalan baru KASEH.. tak dijamin jam free haha

    Reply

  17. k0rang semua jem kereta, kat singapore nie jem dgn org ramai… beratur dah 2 jam pun tak lepas2…

    Reply

  18. huhuh aku tak guna highway sangat…aku dok kg je…heheheh…nek kl jarang2…nek jb ape tah lagi…so sekali2 rasa jem tu best gak…nak2 lagi driver keta kat sebelah tu awek…hahaha…ade can…ekekek

    Reply

  19. buzzy : hehe tu la kan. dah 3 lanes pun jem giler. hehe 😀

    Reply

  20. joe : hehe aku dah pernah cuba. jam jugak la. haha ❗

    Reply

  21. noni : hehe la camtu plak eh. hehe 🙂

    Reply

  22. kazdo : hehe untungnyer ko x guna highway ek. banyak jimat tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge