Butterfingers Kembali Dengan Lagu Terbaru “1000 Tahun” & Video Clip di Youtube !

butterfingers sudah kembali

tak bukan coklat butterfingers la !

yang neh betul2 manusia butter ok !

hahaha ini bukan cobaan ya… ini betul2 !

butters’re back in malaya !

band rock-alternative malaya kembali dengan lagu 1000 tahun mereka

click kat bawah kalau nak tahu latest news loQue, kadaQue dan rakan2

kali neh mereka melancarkan video terbaru lagu 1000 tahun di youtube!

long live the live streaming !

heheheheh no la. melawak adjer 🙂

1000 tahun (bersama lirik puitis)

1000 tahun (mahu hidup)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Butterfingers Kembali Dengan Lagu Terbaru “1000 Tahun” & Video Clip di Youtube !

  1. Butterfingers..? err,kurang minat la. peanut butter minat la. ekeke

    p/s~tak kenal pn butterfingers.. selalu dengar nama je.lagu diorang pn tak penah dengar. heee =P

    ixora’s last blog post..Wayang oh wayang!

    Reply

    fadli Reply:

    Ooo… ada org bgtau awk psl lagu 2 ye, sbnarnye I dh bnyk kali lyn lagu butterfingers best tau, awk trylah lyn skali. U dh habis blajar ke tngh blajar skg ni? blh x izinkan I b’knlan dgn U?

    Reply

    KNizam Reply:

    fadli : dah lama dah habis belajar. ngan butter lah dulu. hehe 🙂

    Reply

    fadli Reply:

    Oops! sy dh slh send msg, sy nk send msg ni kt org lain sbnarnye

    Reply

    KNizam Reply:

    fadli : wokay hha 🙂

    Reply

  2. ixora : cubalah dengar. pasti padu! heheheheheehhe lain drpd yg lainlah lagu2 mereka tau. heeheheeh 🙂

    Reply

  3. Giles sedap weh!!

    Vocalis ori dia yg buat medic tu dah balik ke belum? Xde la gamba dia kat situ? Last sekali nmpak kat klip video kabus ribut 😀

    kadaque dulu rajin gak singgah UM, butters best!!

    Mr Ah Fa’s last blog post..“N” untuk Nothing Else Matters!

    Reply

  4. 1.2 milligram lg best la.. tp dorg bunyi mature compare to dlu2

    NoktahHitam’s last blog post..Because I Love You So

    Reply

  5. mr ah fa : heheheheheh sedap lagu tuh kan 🙂

    ed : yep aku agreed. 1.2mg mmg best giler ngan killer song violen emmet tuh 🙂 heeheh diaorang mmg dah mature sket. heheheheh 🙂

    KNizam’s last blog post..Butterfingers Kembali Dengan Lagu Terbaru “1000 Tahun” & Video Clip di Youtube !

    Reply

  6. aku suke butter!!!!!idup butter,idup butter!!!~~~saya tak akan mengambil kesempatan walaupun diru ku ini kesempitan~~~lalala

    Reply

  7. fizaa : hehehe hidup batter. 🙂

    Reply

  8. wlaupn aku bkn die hard fan butterfingers tp aku mmg respek kt diorang, lgu dorunk pn mkin lame mkin mature n bnyk pkai bhs mlyu.. Go Buttterfingers!!! One of the best local band…

    Reply

  9. matt : bestkan 1000 tahun tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge