Busy Giler, Hockey, HKL, Haji…..Nanti Aku Layan Semua Tag & Awards Korang Ye…

busy giler ah lately neh

banyak giler kerja. plus nak kena ulang-alik HKL lagi

this weekend will be spent kat spital la kot

maybe aku akan amik gambar2 scene2 kat spital. haha

next weekend ada mighty duck cup 2008 kat manjung hockey stadium

kena jadik umpire. kena main sekali. weeheeeee

bestnyer main atas turf. rindu ngan turf manjung. haha

will be staying at one of the homestay. should be like home la i guess kan

then right after the game kena blah balik melawati and then balik jasin sabtu malam jugak

sebab esoknyer nak kena hantar parents aku pergi mekah/madinah

dah musim haji dah sekarang kan

so will be driving all the way from jasin straight to kompleks tabung haji kelana jaya

ada siapa2 blogger kita yang pergi haji ke tahun ni ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Busy Giler, Hockey, HKL, Haji…..Nanti Aku Layan Semua Tag & Awards Korang Ye…

  1. haaa.. mungkin lambat lagi kot nak pergi haji.. kalau ada nak sponsor.. haaaaaaaaaaaaaaa….. pe salahnye kan.. ilmu tentang haji masih cetek lagi.. huhuhu..

    nikillas’s last blog post..P.Ramlee The Musical..

    Reply

  2. tak pe lah jaga your bro….. org kata kita duduk lama2 kat hospital boleh memberi keinsafan kepada setiap org supaya jaga kesihatan diri sendiri.
    Wah your parents dapat pi alhamdulillah….

    Reply

  3. makin sibuk a. boleh sahaja ambil gambar kawasan hospital.

    TeraBais last blog post..Psychopath Part Two

    Reply

  4. ko biler lagikkks nak gi aji cikgu nizam teww..

    Reply

  5. nikillas : hehe aku target 2012 nanti. ehe 🙂

    Reply

  6. noni : hehe tu la kan. tapi penat la tau. hehe ❗

    Reply

  7. terabai : hehe esok la saya amik ya. hehe ➡

    Reply

  8. en_me : hehe 2012 ya en_me. jangan lupa hantar di klia. heh e :up:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge