Bunga Rose Pink Mekar di Musim Luruh

Live Update: 10 Nov ’09, 11.03am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe aku perasan masa singgah kat masjid al faisal harituh, banyak giler pokok bunga rose keliling masjid
Driver bagitau yang bunga2 tu semua akan berkembang mekar masa spring nanti
Mesti lawa giler kan, mesti harum semerbak adjer keliling masjid
Kat laman aku neh pun aku perasan yang gardener aku mmg banyak tanam pokok bunga rose mcm2 kaler
Surelah akan pesta bunga rose lepas winter nanti kan. Hehe
Tapi ada gak bunga rose yang kembang mekar masa nak winter neh
Yang neh betul2 depan pintu masuk ke living hall rumah aku.
No wonder la banyak kedai sederet yang jual bunga segar kat sini, sebab senang dapat rupanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Bunga Rose Pink Mekar di Musim Luruh

  1. cantik lah bunge tuh..

    Reply

  2. eh mcm kenal aje coding flickr neh… hahaha.. nice bro.. lawa seh bunga tuh.. nak 1..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.