Bumi Sukkur Yg Berbatu2 Tanah

Masa kat milpur mathelo banyak kawasan pertanian, tanah penuh dengan sawah padi, ladang jagung, ladang cotton, pokok kurma etc
Tapi bila sampai area sukkur neh mcm berbatu ngan tanah yang banyak.
Dah nak sampai airport barulah nampak area yg subur sket. hehe
No wonder jalan2 sungguh berdebu kat sini, banyak tanah drpd pokok kat sini. Hehe
apa2pun aku akan singgah lagi sukkur neh lagi nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge