Buffet Breakfast & Canoeing With Mighty Ducks at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

2nd day sempat la nak merasa breakfast kat sini

memang best. sebab tak ramai orang kot

juadahnyer memang banyak. tapi aku makan sikit je lah

sebab lepas neh nak canoeing plak. hehe

kena canoeing before 0830hrs.

sebab lepas tuh dah panas membara kat sini

yang bestnyer masa canoeing tuh siap ada itik2 jinak datang sekali

aku bawak makanan ikan. bagi2 ikan makan sekali itik2 neh plak yang datang

siap naik atas kayak2 aku sekali. saspens siot !

karang terbalik plak kayak neh karang, satu hal plak basah kuyup

surelah camera pun basah sekali kan. haha

giler aktif itik2 neh menyudu kayak aku. mentang2 lah aku bagi makanan ikan kat depa. haha

jangan korang terbalik kan kayak ni sudah la

aku kira2 adalah dalam 30 ekor kot itik2 jinak ni semua

aku habis dekat 3 paket nak bagi makanan ikan kat itik2 neh

memang berbaloi sebab bunyi depa bising dan best plak dikerumuni ngan itik2 putih bersih camni. hehe

haha ! habis je makanan ikan terus semua itik2 neh blah

so long mighty ducks ! haha. nanti kalau aku datang lagi, aku bagi la korang makanan ikan lagi ok ! hehe chioowwzzzz ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Buffet Breakfast & Canoeing With Mighty Ducks at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.