Buffet Breakfast & Canoeing With Mighty Ducks at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

2nd day sempat la nak merasa breakfast kat sini

memang best. sebab tak ramai orang kot

juadahnyer memang banyak. tapi aku makan sikit je lah

sebab lepas neh nak canoeing plak. hehe

kena canoeing before 0830hrs.

sebab lepas tuh dah panas membara kat sini

yang bestnyer masa canoeing tuh siap ada itik2 jinak datang sekali

aku bawak makanan ikan. bagi2 ikan makan sekali itik2 neh plak yang datang

siap naik atas kayak2 aku sekali. saspens siot !

karang terbalik plak kayak neh karang, satu hal plak basah kuyup

surelah camera pun basah sekali kan. haha

giler aktif itik2 neh menyudu kayak aku. mentang2 lah aku bagi makanan ikan kat depa. haha

jangan korang terbalik kan kayak ni sudah la

aku kira2 adalah dalam 30 ekor kot itik2 jinak ni semua

aku habis dekat 3 paket nak bagi makanan ikan kat itik2 neh

memang berbaloi sebab bunyi depa bising dan best plak dikerumuni ngan itik2 putih bersih camni. hehe

haha ! habis je makanan ikan terus semua itik2 neh blah

so long mighty ducks ! haha. nanti kalau aku datang lagi, aku bagi la korang makanan ikan lagi ok ! hehe chioowwzzzz ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Buffet Breakfast & Canoeing With Mighty Ducks at Bukit Merah Laketown Resort ! Hehe :)

  1. waaaa baru pertama kali nampak gamabr tuan punya blog terpampang kat entry. ke pernah ada sebelum ni aku tak perasan? hehe

    nanti ada trip ke utara nak singgah la kat sini. dah lama dah tak pegi. pulau orang utan tu ada lagi tak sekarang ni?

    Reply

  2. shah : tuh gambar adik aku tengah melantak bfast la shah. hehe 🙂 pegi jangan tak pegi. best woooo 🙂

    Reply

  3. knapela itik2 tuh tak buat scene hi-jack canoe tuh kan? sure best hehehe… mane ugly duckling? cian dia weyy..

    Reply

  4. hua..nasik lemak yg kelihatan lazat dikala aku tgh lapar ini

    lydiarayyan’s last blog post..Hentaman me’TAG’eor Vol 2.

    Reply

  5. erlena : haha maunyer basah kuyup kena berenang2 ke tepian. haah 🙂

    lydiarayyan : takde la sedap mana pun sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  6. barulah macho kalau kuyup.. then boleh buat storyline- a king scout saved by d mighty ducks.. hehehe..

    Reply

  7. erlena : hahha papahal pun kena save digicam dulu. kalo tak, takdelah posting ni. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge