Buah Tembikai Susu & Mangga Multan Dalam Versi HDR

Live Update: 31 Jul ’10, 2.26pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

haha dah lama aku pakai apps 3Gs baru aku tahu
ada rupanya mode HDR ni, siot je x perlu bukak laptop
now everyone can live blog via HDR image eh !
azmanishak.com boleh ke liveblog HDR ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Buah Tembikai Susu & Mangga Multan Dalam Versi HDR

  1. aku rasa carl zeiss aku dah cukup function untuk kecerahan dan contra warne. Hehehe. Tak perlu apps sokongan tambahan. Memah dah mantap. Hohoho. *tetibe gelak @topotato*

    Series itu HDR belum menggugat keimanan fotografiku. Haha jgn marah ye. Ku tak merasa tercabar dgn apps mu. Hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha carl zeiss mmg power woooo hehe 🙂

    Reply

  2. hahahaha nice je gambar tu.
    HDR ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : haah hdr la kali ni baru lah cool sket hehe 🙂

    Reply

  3. Menarik ni kalau ade mode HDR terus.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : ni terus hdr je masa amik. pastu liveblog hehe 🙂

    Reply

  4. apa rasa tembikai susu tu? Kaler pun lain…

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : luar je beza. dalam sama je hehe 🙂

    Reply

  5. nak rasa tembekai tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    ali : mai la sini ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge