Buah Peach Terbaek Dari Ladang Peach Di Swat Valley | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Live Update: 31 Aug ’10, 4.33pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku ingatkan dah habis dah season buah peach sekali tak
rupanya ada season baru buah peach kali ni from swat
swat tengah banjir especially kat area mingora yg teruk tu
harap2 mangsa banjir sempat recover before winter
else lagi teruk la depa nanti kan dah la musim sejuk wooo
apa2 pun nampak menarik la buah peach ni
mungkin sebab penjual ni baru je renjis air tadi kot hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge