Buah Manggis Tak Hitam La



Buah Manggis Tak Hitam La, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha manggis neh x sempat hitam pun dah kena kait
Tapi manis woooooo. Mmg sedap dowh
Sekarang neh musim manggis, rambutan ngan durian
Siap la melantak durian petang neh
Sure x leh tido kepanasan la malam ni. Haha
Nak kena minum air dalam bekas durian la plak kan
Nanti aku snap pokok manggis kat rumah aku ok
Owh lupa nak bagitau semua entry yang ada 1 gambar neh adalah live posting ok. Hehe
1Jasin 1Rambutan 1Durian 1Manggis
Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Buah Manggis Tak Hitam La

  1. tak kelat ka?

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : tak. nampak je mcm tuh tapi bila makan sedap je. hehe 🙂

    Reply

  2. Manggis skang nie dah boleh dibuat jus…. banyak khasiatnyee….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tuh la kan. aku baru perasan ada peel fresh jus manggis warna ungu plak. hehe 🙂

    Reply

  3. ko buat cambe eh live post ni?
    bleh kongsi sket x?

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : click here kalau nak tau camner ya 🙂 http://knizam.com/tips-how-to-upload-pictures-direct-from-your-handphone-to-flickr-or-into-your-blog/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge