Broadband Service Provider of the Year ?

Aku nak muntah. Haha
Best provider pun service mcm hampeh
Yang lain x payah cerita la kan
One word to sum it all is hampeh
Cuma satu je la aku mintak kat TM ni
Now that you are the best in Malaysia kan
Let’s compete at the asia pacific level plak
Ada berani kah ?
Kalu tak berani, lu mmg hampeh beb ?
!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Broadband Service Provider of the Year ?

  1. Saudara..

    Bagi kami kritikan saudara kepada pihak kami sungguh melampau. Kami sudah cuba sedaya upaya, tapi apakan daya, kami hanya manusia biasa.

    Mengikut kajian, kami bukanlah berada dalam rank paling teruk di atas muka bumi ini. Akan tetapi, kami sentiasa akan berusaha memberikan yang terbaik kepada anda dan pengguna lain pada masa akan datang.

    Apapun terima kasih kerana support produk Tapai kami. Sememangnya nama brand Tapai Mengkuang sangat dikenali di negara ini. Jangan lupa promo pada kawan-kawan ye?

    Yang benar,
    Karam Sing Tenggelam
    – CEO of Tapai Mengkuang (TM)

    psttt: eh bila baca dua kali entri di atas, baru perasan saudara bukan berkata pasal tapai saya! malunya sayaa!! pasal Broadband upanya… huhuhuhu.. mana nak letak muka ni..

    Kalau pasal Berukband Celakakom tu, mmg betul la tu. Bajingan! dapat award apejadahnya.. ntah2 bayar duit untuk beli award tu. Benci la! Susah saya nak promo Tapai Mengkuang saya macam ni!! Arghhhhh!!

    Bila Tapai Mengkuang saya makin maju, saya akan buka syarikat internet sendiri.. doakan saya! Amin!!

    psstt: ape aku merepek da kat blog ko Knizam. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    ceo tm : haha banyak la ko. apa yanggg pentinggg ? broadband samppaaahhhh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. suspen giler baca komen khai kat atas ni

    berderau darah pagi2 buta ni

    erk…dah celik tak buta lagi ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : haha khai tuh mmg camtuh. suka buat saspens semua orang. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Darth Maut

    ala .. ni macam TNB dapat best employer award gak la .. hahahaha mampus aku

    Reply

    KNizam Reply:

    darthmaut : haha tuh la kan. hampeh la award neh. last2 broadband slow gak. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. hoho garang gilerr

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : hehe memang geram. dah la slow kan. dapat award plak tuh. siap advertise lagi yg tak tahan tuh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Probably the worst isp. how can they get this rubbish award? this is where you can get this kind of award in MAlaysia because of money power.

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe that’s why. we are paying for such a slow siput babi speed kan. grrrrrrrrrr

    Reply

  6. Terkejut beruk baca perenggan pertama untuk komen pertama. Mula2 pikir dashat gila babeng knizam smpi org tm pun dtg jenguk bg komen. Tp blog ni mmg famous amous pun… Memang lawak tahap cipan la komen pertama tu.

    Adakah aku sedang bermimpi sekarang ni. Macam mana la boleh dapat best isp. Nak loya dengarnya… Kalau jd ceo tm pun malu nak terima award tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : haha si khai tuh mmg camtuh la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. haha…dejavu tak dejavu…lebam weiiiiiiiiii !!!

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : lebammmmmmm lagi aku yang bayar mahal ni. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

    Mindaku Di Sini Reply:

    hehe..ko ingat aku takde maxis BB? dan juga celcom BB, streamyx dan P1 wimax…muakakkakkaa

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : perghhhhhhhhhhhh ko mmg broadbandk freak la kalo camtu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. hahahha
    dejavu?
    ps.: masuk bakul angkat sendiri.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tuh la kan. naik lif picit sendiri. hampeh cukop. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. hampeh je.. koya

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : haha tuh la kan. semua geram. dapat award plak. deja vu sungguhhhhh la. grrrrrrrrrrrrrrrr

    Reply

  10. best ISaP?

    puji diri sendiri tu

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : hehe tuh la kan. benci aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge