Breaking News aka Berita Pecah – Najib Made Finance Minister !

perghhhhh ini berita panas lagi neh. haha

tpm dah jadi finance minister plak sekarang.

pm plak ambik alih kementah. hehe


Wednesday September 17, 2008 MYT 2:29:26 PM

Najib made Finance Minister

PUTRAJAYA: Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi announced he would be handing over the Finance Ministry portfolio to his deputy.

The Prime Minister announced this at a press conference Wednesday.

Datuk Seri Najib Tun Razak would take over as Finance Minister effective immediately.

The move is part of the agreed transition plan which both Abdullah and Najib reaffirmed on Wednesday.

In July, Abdullah and Najib agreed to the transition plan for the Prime Minister to hand over power to him in 2010. The plan was endorsed by the party supreme council later.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Breaking News aka Berita Pecah – Najib Made Finance Minister !

  1. Pingback: Breaking News aka Berita Pecah - Najib Made Finance Minister !

  2. Habisla duit kerajaan kalau dia yang dah pegang… huhu

    Adry’s last blog post..Blog Walking…

    Reply

  3. eh, aku dulu penah jadi bendahari kelas..hahhahaha…kiranya sama level gak la dengan najib kan..

    Reply

  4. adry : hehe tu la kan. hehe ➡

    Reply

  5. lochoe : hehe betul la. berita pecah ni tau. hehe ❗

    Reply

  6. zuriaf : hehe power ko jadik bendahari. ko ada buat financial statement ke ? huhu 😕

    Reply

  7. pecah kaca pecah gelas
    sudah baca harap balas laaaaaaa

    arep’s last blog post..Summon

    Reply

  8. arep : haha pecah kaca pecah tong, sudah baca harap gantong! haha 🙄

    Reply

  9. dah gantong tak bertali dahh…

    arep’s last blog post..Summon

    Reply

  10. aku rs itu hanya strategi pak lah nak halang kebangkitan PR. nanti snang dia isytihar darurat plus take control army…

    ayark… aku dah wat spekulasi lak…. :mrgreen:

    aeropama dot com’s last blog post..Mengatasi Stress Bahagian 2

    Reply

  11. arep : haha tu bukan gantung, tu kena campak. ahha ❗

    Reply

  12. aero : wahhh berpandangan jauh ko ek. hehe ini semua muslihat neh. haha :vangry:

    Reply

  13. aku baru nak cakap ada org kena tahan ISA..dah ada dah kena tahan…lepas ni confirm ada lg beb..tunggu !! 😐

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Negaraku! Revealed…

    Reply

  14. life4hire : tu la kan. lepas ni ntah berapa ramai la nak kena. hampeh je kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  15. Pingback: Harga Minyak Dunia Turun! PM Dan TPM, Gimik Apakah!? | MEGAT

  16. sebab pe reason diorang tukar.. 😀

    Reply

  17. afham : hehe suka hati je tukar2 kan. haha 😯

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge