Breakfast Puree at PC Hotel Bhurban

Live Update: 24 Feb ’10, 6.28pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku check ni je la bfast yg boleh dikatakan agak kenyang la kat sini kan
Hehe kalau korang pernah tengok cara depa buat puree neh sure akan terkejut
Sebab depa pakai byk giler minyak ok. Hehe
Pastu kalau salah buat puree tuh akan serap banyak giler minyak
Scary dowh. Haha tu sebab kena tengok dulu mcm mana sebelum order puree
Kat pc hotel bhurban neh mmg syok woooooo
Depa kata korang akan dapat bfast ala2 bfast with a view gitu ok
Sebabnya sambil korang makan sambil menikmati pemandangan ke arah pergunungan azad kashmir di himalaya nun
Mmg priceless la kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Breakfast Puree at PC Hotel Bhurban

  1. wallaa…puree mmg best..lagi kembung lagi sedap..mkn sambil tgk view gunung lagilah sedap..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : hehe tu la kan. kena kembung giler. lepas masak panas2 tuh perghhhhh hehe 🙂

    Reply

  2. banyak minyak.takut berlemak badan saya ni.
    kalau selalu tu tak bolehlah.

    sarapan sambil tengok pemandangan.wah!!! seronok
    macam tu.tauke dia pandai pilih tempat nak niaga.hehehe…..

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : ala sekali2 apa salahnya kan. hehe 🙂

    Reply

  3. walau sedap mana makanan di negara org..
    makanan di negara sendiri pasti tiada tolok bandingnya…

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : haha betul2 setuju sesangat hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.