Breakfast at PC Hotel Abbottabad

Live Update: 23 Feb ’10, 6.41pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hampeh mentang2 la x ramai yang stay kat hotel ni, depa bukak certain section je utk breakfast kat sini
Manalah pergi orang lain neh kan. hehe
Sekali baru aku perasan depa semua dah settle makan daaaaa
Aku mmg suka la kan makan bfast last2 minute mcm ni. Mmg bestwooooo
Lagi 15 minit bfast nak habis barulah aku nak turun kan
Sudahnya dah takde buffett lagi dah, semua kena ala carte adjer. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Breakfast at PC Hotel Abbottabad

  1. makanan apa tu.daging disalut telur ke.
    macam sedap je.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : haah sedap wooooo. mcm omellette adjer hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.