Brader Ni Minta Ambil Gambar Dia, Nak Update Twitter Avatar Katanya | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Live Update: 1 Sep ’10, 7.14pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu diaaaa ramai la plak yg minta aku snap gambar depa
peramah la plak depa pagi ni kan hehe siap jerit2 kat aku
hehe lepas dah snap xde plak minta tengok kat screen
brader ni tengah bersihkan epal depan dia tuh
aku ingat nak snap sekali dengan epal depan tapi xleh la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.