Both FlickR.com & FaceBook.com Down At The Same Time ?

mcm x percaya plak

both flickr.com ngan facebook.com down serentak tadi

so no more social bookmarking dengan facebook


dah tak mukabuku lagi la seminit dua neh kan.

dan blog aku jadi hampeh biler flickr.com down sebab semua images aku hosted kat flickr.

haha padan muka aku kan. huhu

aku hengatkan ada la mana2 submarine cable yg putus

sekali fikir2 balik kalau blog aku ok (host kat atlanta) dengan google ok

takkan submarine plak kena gigit jerung kan

aiyaaaaaa flickr.com ngan facebook.com !

tolonglah up balik wokay

eh yahoo.com pun down lah…. tapi malas la nak sebok2 sebab google.com lagi cool compared to yahoo.com kan ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Both FlickR.com & FaceBook.com Down At The Same Time ?

  1. google mmg paling kool…
    yahoo hampeh!

    ko mmg host image2 ko dlm flickr ek??
    haha…padan muke!

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe smapaihati ko eh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. aku ingatkan line aku problem.. rupenye ko pun same.. buat penat aku restart modem aku byk kali ingatkan session hang ke ape.. lol..

    Reply

    KNizam Reply:

    emptyspace : hehe tuh la kan. semua affected tadi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. BIASALA..
    AKU PON TAKLEY MASOK!

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : tuh la kang. geram aku tadi. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. hoho. ada kapal selam langgar kabel kot. huhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : haha banyak la ko ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. current update: flickr ok! facebook still not ok! ๐Ÿ™

    Reply

    KNizam Reply:

    kue : sekarang dua2 dah ok la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Mungkin ada masalah kabel kot..
    huhuhuhuhuhu.. aku tak aktif dua2 tu. facebook ngan flickr

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : la ko x de facebook ke eh. aisey. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. saya suka live.com hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : wahhhhhh ok gak live.com tuh eh. cool ! ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. itu la.. td, tetibe je satu demi satu website down. geram gile. then, terus tutup laptop. hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdusfauzi : hhe tuh la pasal kan. mcm berpakat plak diaorang neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ko host image kat flickr apa kelebihannya?
    blog load lagi cepat ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : cepat la jugak. plus aku dah ada account till 2010 ngan flickr neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. flickr down pakcik perasan.. tapi tak tau la plak dengan facebook sebab pakcik tak pnh ade akaun kat sane

    Reply

    KNizam Reply:

    uncle g : best tau pakcik kalau ada facebook neh. hhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. ha .. padan muka kau ๐Ÿ™‚
    aku host kat hosting sendiri aje, kalau donw, semua down

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : aku host kat flickr. kalau semua kaput. at least gambar2 aku selamat. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge