Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <--- Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha :)

Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <— Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha 🙂

amik ko tajuk yang sungguh mencabar. ala2 kaunseling gitu :$:

ala2 mohdismail.net pun ader. mail – apsal site ko down eh ?

nak tukar theme ke eh ? 😮

tadi masa aku tengok tv sekali tv samsung 21inch yang aku beli tahun 2002 tuh berbunyi cam pelik

actualy dah seminggu dia berbunyi pelik2, aku je buat2 bodo adjer. haha

sekali tadi dalam pukul 2100hrs malam masa aku tengah syok2 menengok “gila makan” kat asian food channel, bunyi tuh makin kuat….saspens siot ! apsal plak makin kuat neh. 🙄

nak bersalin meletop ke haper ? 🙄

haha ! makin lama makin kuat. aisey serius aku dah cuak time tuh

hampir2 aku menjerit “tolong2 tv saya nak meletop ! sila tangkap tv saya dan bawa ke mahkamah” haha

aku tutup kejap tv tuh. suasana lengang menyelubungi rumah ku

aku saspens lagi sekali. adakah bunyi2 tadi akan berulang kembali 🙄

namun di sebalik perasaan cuak dan risau yang nyata, aku beranikan diri meng on kan kembali tv ku

keluar kembali rancangan gila makan. aku lega beb !

sekali bunyi tuh datang lagi. aku khuatir ! aku risau !

oh risau ujian tak lama lagi <— ingat lagu ella “risau” ?

pastu aku tengok kat tv aku dah ada screen putih. sudah ! apa plak neh 😉

meremang bulu roma ku. bulu di ibu jari kaki juga meremang.

aku gundah. jiran2 juga gundah. eh camner plak jiran2 boleh tahu neh.

mesti ada wartawan cuba mengorek rahsia tv ku yang tengah nak meletop neh

hampeh la wartawan tuh ! takde kerja ke haper ! :$:

tunggulah aku buat press statement nanti. x sabar2 dowh ! haha

sekali bunyi makin kuat ! makin kuat ! makin kuat giler…. kuat giler babi !

tebbbaaaabbooommmm ! eh kuat sangat tuh <— aku terexagerrate plak !

sekali bunyi mcm meletop, keluar asap sket kat belakang tv aku

sudah ! meletop jua akhirnya…… kapan sudah sampai waktu lagaknya ! haha

aku offkan semua suis ! hampeh ada bau kentut terbakar sekali. hangus dowh

sudahnyer dah takde tv lah kat rumah aku sekarang 😥

ni macam alamat kena beli tv lcd wide screen samsung or sony adjer kan

esok jugak akan ku melawati kedai2 menjual tv lcd ! :up:

nanti entry seterusnya bertajuk “hitam berkilat tv lcd ku yang baharu, kau jangan jeles ok!

hahahahahahaahah :mrgreen:

samsung…..ke sony eh…. samsung la kot… eh sony lagi cool la. eh samsung lagi berkilat, ada button warna biru. sony lagi famous. bravia dia cam bagus tau. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <--- Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha :)

  1. Pingback: Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II at KNizam Artwerk

  2. Pingback: KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.