Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <--- Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha :)

Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <— Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha ๐Ÿ™‚

amik ko tajuk yang sungguh mencabar. ala2 kaunseling gitu :$:

ala2 mohdismail.net pun ader. mail – apsal site ko down eh ?

nak tukar theme ke eh ? ๐Ÿ˜ฎ

tadi masa aku tengok tv sekali tv samsung 21inch yang aku beli tahun 2002 tuh berbunyi cam pelik

actualy dah seminggu dia berbunyi pelik2, aku je buat2 bodo adjer. haha

sekali tadi dalam pukul 2100hrs malam masa aku tengah syok2 menengok “gila makan” kat asian food channel, bunyi tuh makin kuat….saspens siot ! apsal plak makin kuat neh. ๐Ÿ™„

nak bersalin meletop ke haper ? ๐Ÿ™„

haha ! makin lama makin kuat. aisey serius aku dah cuak time tuh

hampir2 aku menjerit “tolong2 tv saya nak meletop ! sila tangkap tv saya dan bawa ke mahkamah” haha

aku tutup kejap tv tuh. suasana lengang menyelubungi rumah ku

aku saspens lagi sekali. adakah bunyi2 tadi akan berulang kembali ๐Ÿ™„

namun di sebalik perasaan cuak dan risau yang nyata, aku beranikan diri meng on kan kembali tv ku

keluar kembali rancangan gila makan. aku lega beb !

sekali bunyi tuh datang lagi. aku khuatir ! aku risau !

oh risau ujian tak lama lagi <— ingat lagu ella “risau” ?

pastu aku tengok kat tv aku dah ada screen putih. sudah ! apa plak neh ๐Ÿ˜‰

meremang bulu roma ku. bulu di ibu jari kaki juga meremang.

aku gundah. jiran2 juga gundah. eh camner plak jiran2 boleh tahu neh.

mesti ada wartawan cuba mengorek rahsia tv ku yang tengah nak meletop neh

hampeh la wartawan tuh ! takde kerja ke haper ! :$:

tunggulah aku buat press statement nanti. x sabar2 dowh ! haha

sekali bunyi makin kuat ! makin kuat ! makin kuat giler…. kuat giler babi !

tebbbaaaabbooommmm ! eh kuat sangat tuh <— aku terexagerrate plak !

sekali bunyi mcm meletop, keluar asap sket kat belakang tv aku

sudah ! meletop jua akhirnya…… kapan sudah sampai waktu lagaknya ! haha

aku offkan semua suis ! hampeh ada bau kentut terbakar sekali. hangus dowh

sudahnyer dah takde tv lah kat rumah aku sekarang ๐Ÿ˜ฅ

ni macam alamat kena beli tv lcd wide screen samsung or sony adjer kan

esok jugak akan ku melawati kedai2 menjual tv lcd ! :up:

nanti entry seterusnya bertajuk “hitam berkilat tv lcd ku yang baharu, kau jangan jeles ok!

hahahahahahaahah :mrgreen:

samsung…..ke sony eh…. samsung la kot… eh sony lagi cool la. eh samsung lagi berkilat, ada button warna biru. sony lagi famous. bravia dia cam bagus tau. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Dalam Rumah <--- Tajuk Entry Ala2 mohdismail.net ! Haha :)

  1. ei, geli la baca entri ni. haha.

    affuan’s last blog post..silap cucuk

    Reply

  2. hahahha.. tajuk tak boleh blah! erm,kalo saya.. mgkn boleh kot. saya tak boleh hidup kalo takde radio.. boleh sewel rasanya kalo tak dengar lagu dlm sehari. hehe

    !x0r@’s last blog post..I Canโ€™t Smile Without You

    Reply

  3. erkkk siap meletoopp lagi tuh…dashyat dashyat,..sian kat ko kan…

    axim’s last blog post..Pasar Malam+BowlinG+Arked GamE

    Reply

  4. ngada2 je tv tu..cam tuan dia jugak hahaha

    zamz’s last blog post..Jualan Amal Islamic Relief Malaysia di Pekan Sehari Putrajaya

    Reply

  5. affuan : haha geli dowh! ๐Ÿ™„

    Reply

  6. axim : haha jangan memain ngan tv tuh. dia garang tau. tapi sekali je lah garang. haha ๐Ÿ˜•

    Reply

  7. zamz : haha banyak la ko ๐Ÿ™„

    Reply

  8. ixora : hehe radio mmg lagi wajib. hehe โ—

    Reply

  9. i love samsung brand.

    my hp samsung. tv pun samsung. pasni mesin basuh, peti sejuk semua nak samsung je. :kiss: :kiss: :kiss:

    AyUmi’s last blog post..:: i would not break, man! ::

    Reply

  10. ayumi : jadi duta samsung jer..ahhaha..nama timangan i pun samsung,jadi ngorat la i…

    takde tv is orait,radio is orait…but bukan xder komputer n internet….owh,please streamyx,cukuplah kau lembap,jangan kau down sudahhhhhhh

    xmindfreakx’s last blog post..Cinta:Aku Malu

    Reply

  11. alahai… kesiannya… dah x dak tv… cepat2 beli tv lcd yang baru… hehhee… ๐Ÿ˜€

    p/s : saya x bleh kalo tak ada TV kat rumah…

    buzzybug’s last blog post..mari menari di bon odori

    Reply

  12. ayumi : best ke pakai hp samsung eh. tak pernah pakai samsung hp though freezer ngan washing machine samsung. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. xmind : hehe boleh tengok tv online kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. buzz : nantikan kemunculan hitam berkilat tv lcd baru. haha :$:

    Reply

  15. ๐Ÿ˜Ž ala.. kotak itam takda “buku tulis” kan ada.. i mean laptop la.. leh wat tv jugak.. peace!

    apis17’s last blog post..part time work!

    Reply

  16. apis : dah dekat 48 jam takde tv ni. hehe malasnyer nak shopping tv. weeeheeeeee ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. abg pyan aka hucs sure tak setuju dgn post ni

    kawaii_desu’s last blog post..Happy 83rd Birthday!!!!

    Reply

  18. kawaii : hehe apsal hucs tak setuju plak eh ? ๐Ÿ˜ฏ

    Reply

  19. aku rasa samsung cam lagi best…tp tatau la kan…hehe…
    err bro..bkn ko peminat sony ke?hehe…

    amoi’s last blog post..Join the Sony VAIO Hunt!

    Reply

  20. amoi : tetiba nak cuba gak LG plak. sebab ada free gift. hehe ๐Ÿ˜ณ

    Reply

  21. ini yang aku rasa nak angkat satu gak nih.. ๐Ÿ˜•

    haha.. ๐Ÿ™‚

    titan’s last blog post..You see, Money is not everything.

    Reply

  22. nantikan aku post pasal lcd tv aku yang baru dan hitam berkilat esok. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  23. Pingback: Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II at KNizam Artwerk

  24. bro, kalau u selalu baca blog ia u will know

    kawaii_desu’s last blog post..Happy 83rd Birthday!!!!

    Reply

  25. kawaii : post yang mana ek? x sure la plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  26. Pingback: KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge