Bob.my Kembali dengan LamanBlog.com – Satu Lagi Direktori Laman-Laman Blog Tempatan !

hehe aku baru perasan yang bob dah ada projek baru

memang banyak projek mamat neh kan

ada sahaja benda yang dia nak buat kat alam maya neh. hehe ๐Ÿ™‚

kali neh bob.my tampil dengan laman web direktori yang baru

simple giler design web dia ni. memang signature design bob.my lah kan !

simple tapi elegant. laju pun laju gak kan. cool !

apa lagi, gi lah submit laman web korang

submitlah laman web tempatan, click lah barangan buatan malaysia !

hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Bob.my Kembali dengan LamanBlog.com – Satu Lagi Direktori Laman-Laman Blog Tempatan !

  1. keh keh.. projek capai tinggal saja bro.. tadak apa mau bikin gua tgk ada satu domain sesuai utk di bangunkan so gua up saja ini.. byk lagi benda kena buat tu.. geli goliden saja..

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : ko buat projek capai tinggal pun dah cool bob. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. kak jie dah submit dah semlm…awai2 masa terjumpa kt negaraku

    nak godek2 cari design bob…nk sambut blog’s anibeseri

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe cepat je glamer hasil tangan bob neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Ni Bob blog oh blog ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    activeblogger : haah dia la. yang dapat usd10k tuh la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. besh la …saya dah daftar….good2x info…

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : boleh increase traffic neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. takde banner ke??
    kalau ade, musti ko dah letak kat sidebar kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haha nanti bob buat la tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Mesti cuba & support ini. ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe tuh la kan. local product neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. xpela, me pass .. volleee
    blog knizam jugerr yg jempooll kanns

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : ala en_me lagi fames apa. siap masuk ntv7 lagi kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. malam ni jugak aku register…
    yeah
    bob memang bestlah!

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : tuh la kan. project simple je tapi cool dan elegant je design. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. atas permintaan chekguBH gua bikin itu banner.. sila sila http://lamanblog.com/sebarkan/

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : perghhhhh pantas dan tuntas la ko bob. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. aku bru submit smlm..tp xtau da msuk ke lum..

    Reply

    KNizam Reply:

    zai : nanti si bob approve lah tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. lead trafik gak blog nih. huhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    firdauz : hehe takdelah banyak mana pun sebenarnya kan tapi bob nyer blog lagi la power. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge