Bloq Review : “Taman Negara Blog” by JustExplore (Mohd Rizal & Azrul Shahmi)

kali neh aku nak bagi review sket pasal satu blog jalan2 cuti2 malaysia plak

neh ada satu website pasal taman negara, aku rasa dah mcm blog sebab boleh masuk google reader aku

aku check blog neh memang lengkap la pasal taman negara kan

so sambil2 buat review pasal blog neh boleh la aku plan nak pergi ke taman negara nanti

banyak gak la pakej yang ada dalam blog neh

diaorang neh Mohd Rizal and Azrul Shahmi grad 1999 dan terus bukak company pasal tourism

special package untuk taman negara

aku suka dengan cara diaorang susun2 semua gambar dan words dalam blog neh

semuanya tersusun, senang sket la aku nak browse kan. hehe 🙂

gambar2 pun menarik, ye la kan, dah namanya nak menarik pengunjung ke taman negara

gambar2 mestilah hebat2 kan. hehe 🙂

apa lagi ! click je lah kat gambar tuh or kat sini kalau nak visit blog special focus pada taman negara malaysia

pasti berbaloi beb !

okaylah jumpa kat titian ganting taman negara nanti !

p/s – terasa nak buat live blogging pasal taman negara sekali nanti lah

adakah aku perlu kepada hp satellite eh ? hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Bloq Review : “Taman Negara Blog” by JustExplore (Mohd Rizal & Azrul Shahmi)

  1. Taman Negara ni memang best
    paling mencabar CANOPY walkWAY’
    mak Aih Giller nak naik sampai puncak
    belum lagi nak jalan meniti canopy ni lagi
    So kena tabahkan hati dan mesti ada semangat!
    BOLEH dan yakin boleh…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge