Blog/Websites Pasal Field Hockey Yang Selalu Aku Lawati !

hehe aku saja je nak buat entry neh supaya aku senang nak click nanti

neh la websites or blog yangs elalu aku masuk

kalau aku nak tahu pasal result field hockey

banyak beb ! hehe 🙂

indianhockey.com

websites neh pasal team hoki india

tapi biasanya dia akan update sekali semua team2 lain

especially kalau ada tournament yang team hoki india masuk bertanding

memang best sebab banyak news kan. hehe 🙂

fieldhockey.com

neh antara blog yang selalu aku check kalau ada international hockey game

biasanyer akan ada updates pasal major hockey international games

memang selalu update. i like ! hehe 🙂

stick2hockey

kalau tak silap stick2hockey neh pasal team india jugak

tapi mcm biasa banyak gak la tournament yang lain kan

so takdelah jemu cerita pasal team india je kan. hehe 🙂

the hockey forum

kadang2 kalau aku bosan aku layan jugaklah forum neh

banyak gak maklumat aku boleh dapat

news pun banyak gak. ramai gak yang tengah chat dalam forum neh ok

kadang2 kalau aku nak tahu pasal latest news, pasal latest development

semua tuh ada kat dalam neh ok

hockey australia

team australia memang power beb

especially masa under terry walsh neh kan

dulu mamat neh coach malaysia. pastu dia balik ke australia. hehe 🙂

websites neh pasal team australia sebenarnya ok

tapi banyak updates pasal tournament kat sana etc

aku rasa australia punya hockey development antara yang terbaik lah

dulu diaorang neh takde lah terer mana

malaysia lagi best rasanya. sekali lately neh, since sydney 2000, makin power beb team australia neh !

sportsunlimited wordpress

aku discover blog neh sebab dia selalu update pasal azlan shah cup 2009

memang power beb

macam finale malam tadikan

sekejap je dia update. x sampai 3 jam lepas final whistle kot

tabik gua pada webmaster or blogger yang man wordpress sportunlimited neh !

hehe keep updating ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge