Blogging Live From Kubah @ Dome

Blogging Live From Kubah @ Dome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Blogging Live From Kubah @ Dome

  1. Aku pernah berblog di dalam train KTM . =)

    asx’s last blog post..Kebebasan Memilih

    Reply

  2. huik.. mane tempat ni ek??
    nak kenai dengan awek kat blakang tuh boleh?
    ade contact number die tak??? ekekek~

    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Themes Title – Where Am I ?

    Reply

  3. ko nak amik gambar laptop ko ker..ko nak amik gambar amoi kat blakang tuh ? 😯

    |1f34|-|1r3’s last blog post..TAG : Wabak virus giler !

    Reply

  4. WAHAHAAHAHAHAH
    sy pun terfikir menda yg sama

    haaa!!! KANTOI!!!! 😀

    Adila’s last blog post..It’s weekendeRAYA!

    Reply

  5. asx : hehe wahhhh tak bergegar ke ek? hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  6. kreuger : hehe nak amik gambar laptop. jujur ok. haha selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 😀

    Reply

  7. life4hire : hehe tak semena2 awek tuh posing plak. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. 🙂

    Reply

  8. adila : hehe haha selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. :confusedlot:

    Reply

  9. Awek enter frame tu ade ape ape ke… atau gambar cawan ngan latop tu alasan je.?

    elvinado’s last blog post..Lucky I’m in love with my best friend

    Reply

  10. elvinado : hehe aku pun tak perasan awek tuh. aku main snap je pakai hp and then post live kat sini. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge