Blogging From The Westin II Lobby & Cool Jazz Music ! With Nyamuk Lagi ! Haha

heheheh yesterday i was at the field. panas terik giler.
now that i am back in kl

to be specific, i am at the westin lobby right now

listening to the cool jazz music while blogging for leisure. hehe πŸ™‚

cun gak la area lobby dia neh. kerusi pun empuk je. tak sakit badan.

i am enjoying the free wireless internet connection here

dah namanya the westin kan, kalau takde free wireless internet connection tadi memang aku bengang la kan. hotel 5 bintang tapi kalau takde wireless broadband connection mmg sajalah ! haha πŸ™‚ seb baik ada ! kalo tak mau dapat bad review drpd aku. haha

speed not bad la. aku rasa sebab pagi lagi kot

aku dah tersampai awal la plak kat lobby neh

the sap customer info day Q1 2008 should begin at 0900hrs at the Westin II level II

malas aku nak keluar rumah lambat pagi tadi

kalau keluar lambat surelah jam giler kat MRRII ngan elevated highway

what more area Pavilion KL ngan Bukit Bintang neh kan. hehe so better keluar cam biasa nak gi office

hehe aku rasa this wireless internet router try to manage my IP la kan. siap kena register la plak. ahaks. nak monitor aku nyer blog-hopping activities lah tuh kan. korang tengoklah screen2 masa nak log in dalam wireless connection neh. hehe




psssttt : tengah2 blogging kat lobby neh baru aku perasan ada nyamuk la kat sini. hampeh je. terpaksa menghalau nyamuk sambil blogging kat lobi hotel yang mcm gah neh. dengan jazz music in the background. aku rasa nyamuk neh pun enjoy ngan soothing jazz music neh kot. haha ! πŸ™‚


ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Blogging From The Westin II Lobby & Cool Jazz Music ! With Nyamuk Lagi ! Haha

  1. Wow, bestnyer SAP belanja makan kat Westin for your birthday!
    Haha

    Reply

  2. happy birthday.. dapat tau from foyer.. dah 31 dah korang..

    Reply

  3. chang : orang belanja mestilah best. heheheh πŸ™‚

    aini : hehehe tengkiu2 πŸ™‚

    Reply

  4. ko nih sombong gak yer.. nyamuk tuh pun nak gak tengok blog ko.. wakaka

    en_me’s last blog post..nak pergi jauh katanya

    Reply

  5. en_me : hahahaah banyak nyamuk dowh kat situ. haha πŸ™‚

    Reply

  6. Hohohohoh, aku dulu selalu curi-curi wireless kat hotel, jalan-jalan cari wireless la katakan πŸ˜€

    Mr Ah Fa’s last blog post..Kisah Encik Pemotong Kayu Yang Kasihan πŸ˜€

    Reply

  7. mr ah fa : owh ko la yang menyebabkan line slow eh. ada kecurian line rupanya. hehehe πŸ™‚

    Reply

  8. aihh..kat loby hotel 5star pon ada nyamuk ka???
    hohoho..

    nUUr’s last blog post..Which movie is better? CJ7,KungFu Dunk or Dunia Baru the Movie

    Reply

  9. Owh.. boleh ek saje2 je duduk kat loby hotel online? kalau macam tu aku nak try lah.. sebelum nie tak berani pon.. hehe..

    Aizat’s last blog post..Nokia N81 8GB and Sony Ericsson P1i :Part 2

    Reply

  10. nUUr : hehheh tu la pasal. nyamuk tak mengira bintang ya. haha πŸ™‚

    aizat : mana boleh la. saya sebab ada conference. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. santai berehat….
    enjoyz ur day….
    lama x layan jazz

    sangkujiwa’s last blog post..Kuah LEBIH

    Reply

  12. caya la.. =) ada .com dah!

    nono’s last blog post..my new toy

    Reply

  13. pergh..ini semua tempat bawak laptop nie..nanti bila ade frenly match ngan rmc kat sg besi..try la bukak laptop kat cafe kitaorang..try check ad wireless ke tak “D

    syamsulariff.com’s last blog post..10 calon pilihanraya umum 2008 menang tanpa bertanding

    Reply

  14. sangkujiwa : hehehheh layan jangan tak layan. hehe πŸ™‚

    nono : hehe thanks πŸ™‚

    Reply

  15. mantap gler hotel..sume kilau2 huhu…kalu aku jd ko, aku dh x online atas sofa empuk tuh.. aku bantai tdo huahua..

    Hairie’s last blog post..Spider Tando!

    Reply

  16. wah sempat nak check blog kat the westin πŸ˜› lain kali aku nak eksen buat buat jadi customer curi pakai wireless kat westin lah, siapa ada sofa empuk, music jazz. nyamuk tu peminat blog ko kot? πŸ˜€

    Reply

  17. hairie : dah namanyer hotel 5 star, mestilah mantap kan. hehe πŸ™‚ ingatkan nak tido gak tapi lobby la weii. heh πŸ™‚

    bongkerz : heheh serius mmg banyak nyamuk kat situ. cubalah pergi sana. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. skaranbg zaman wireless…mana2 pun kena bawak laptop …ye tak

    zaki’s last blog post..Threesome Contest!!!

    Reply

  19. zaki : hehehehe betul la. kat mana2 boleh surf internet kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Liability Insurance Conference 2009 by MII at KL !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge