Blogging From The Westin II Lobby & Cool Jazz Music ! With Nyamuk Lagi ! Haha

heheheh yesterday i was at the field. panas terik giler.
now that i am back in kl

to be specific, i am at the westin lobby right now

listening to the cool jazz music while blogging for leisure. hehe 🙂

cun gak la area lobby dia neh. kerusi pun empuk je. tak sakit badan.

i am enjoying the free wireless internet connection here

dah namanya the westin kan, kalau takde free wireless internet connection tadi memang aku bengang la kan. hotel 5 bintang tapi kalau takde wireless broadband connection mmg sajalah ! haha 🙂 seb baik ada ! kalo tak mau dapat bad review drpd aku. haha

speed not bad la. aku rasa sebab pagi lagi kot

aku dah tersampai awal la plak kat lobby neh

the sap customer info day Q1 2008 should begin at 0900hrs at the Westin II level II

malas aku nak keluar rumah lambat pagi tadi

kalau keluar lambat surelah jam giler kat MRRII ngan elevated highway

what more area Pavilion KL ngan Bukit Bintang neh kan. hehe so better keluar cam biasa nak gi office

hehe aku rasa this wireless internet router try to manage my IP la kan. siap kena register la plak. ahaks. nak monitor aku nyer blog-hopping activities lah tuh kan. korang tengoklah screen2 masa nak log in dalam wireless connection neh. hehe




psssttt : tengah2 blogging kat lobby neh baru aku perasan ada nyamuk la kat sini. hampeh je. terpaksa menghalau nyamuk sambil blogging kat lobi hotel yang mcm gah neh. dengan jazz music in the background. aku rasa nyamuk neh pun enjoy ngan soothing jazz music neh kot. haha ! 🙂


ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Blogging From The Westin II Lobby & Cool Jazz Music ! With Nyamuk Lagi ! Haha

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Liability Insurance Conference 2009 by MII at KL !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.