Blogging from the New EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam

biasanya aku amik cuti kalau nak pergi service kereta aku. hehe

tapi kali neh mcm dah tak sempat la nak amik cuit. banyak giler kerja beb

so kali neh 1st time la aku nak service hari sabtu kan.

giler babas ramai orang. hampeh je lah. seb baik appointment aku kul 1000hrs tadi.

masa tuh takde lah ramai sangat manusia kat sini

cam biasa aku akan bawak laptop nak menemani kebosanan masa tunggu kereta neh

kadang2 masa aku service aku akan pergi round2 kl sekali

dia ada bagi free shuttle service ke lrt putra asia jaya. so cool kan!

anyway aku suka gak la eon service glenmarie neh. banyak facilitie kat sini

tap kan yang paling aku benci sebab dia takde wireless hotspot.

dulu masa kat tempat lama memang ada, masuk tempat baru belum install katanya. hehe

alahai <—- keluhan ala2 en_me dalam blog beliau yginsaf.com

jangan marah ar en_me. pinjam tag ko kejap. hehe

so aku nak la pakai maxis broadband kan. sekali takde 3G la plaks. ahaks

memang double jeopardy lah harineh. haha

dah la takde wireless hotspot. then takde maxis 3G kat EON glenmarie shah alam neh

so sapa2 nak service kereta kat sini, make sure korang ready ok. haha

lainlah kalau korang just nak tido2 or lepak2 je tanpa connected.

amendalah yang aku merapu neh eh

currently listening to – semangat perjuangan (harmony) by XPDC. haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Blogging from the New EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.