Blogging From Taiping Resort, Bukit Jana, Taiping Perak ! Hehe :)

baru sampai taiping tadi

stay kat taiping resort

aku memang specifically minta bilik mengadap golf course

mengadap pool sekali

lepas check in terus mandi2 kat pool yang cool

hehe siap tertinggal kunci bilik lagi kat dalam pool

ntahapehapentah kan. panik kejap sebab kunci takde

sekali nampak kunci bilik dalam pool

seb baik la pool tuh base dia kaler biru, so senang la nampak kunci bilik aku yang warna putih

tuh view resort neh masa sunset tadi. perghhhhh syurga dunia kejap. haha

overall memang puas hatilah ngan resort neh. haha

tadi nampak ada 3 bas sampai sini. ada kolej komuniti mana ntah. 2 bas lagi from UPSI. so sure bingit la taioing resort neh. haha

ada maxis 3G though takde wireless internet connection. hehe

view from bilikpun lawa gak. hehe siap ada sunset view lagi tuh

err nak mandi kejap ok. kejap lagi nak gi dinner

pastu kalau tak hujan nak pegi night zoo kat zoo taiping. hehe

adios !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Blogging From Taiping Resort, Bukit Jana, Taiping Perak ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.