Blogging From Taiping Resort, Bukit Jana, Taiping Perak ! Hehe :)

baru sampai taiping tadi

stay kat taiping resort

aku memang specifically minta bilik mengadap golf course

mengadap pool sekali

lepas check in terus mandi2 kat pool yang cool

hehe siap tertinggal kunci bilik lagi kat dalam pool

ntahapehapentah kan. panik kejap sebab kunci takde

sekali nampak kunci bilik dalam pool

seb baik la pool tuh base dia kaler biru, so senang la nampak kunci bilik aku yang warna putih

tuh view resort neh masa sunset tadi. perghhhhh syurga dunia kejap. haha

overall memang puas hatilah ngan resort neh. haha

tadi nampak ada 3 bas sampai sini. ada kolej komuniti mana ntah. 2 bas lagi from UPSI. so sure bingit la taioing resort neh. haha

ada maxis 3G though takde wireless internet connection. hehe

view from bilikpun lawa gak. hehe siap ada sunset view lagi tuh

err nak mandi kejap ok. kejap lagi nak gi dinner

pastu kalau tak hujan nak pegi night zoo kat zoo taiping. hehe

adios !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Blogging From Taiping Resort, Bukit Jana, Taiping Perak ! Hehe :)

  1. wah. bercuti ka kat sana? er.. berapa rege resort tu ek? mana tau nanti2 sy pulak nk p sana 😛

    Reply

  2. wah seronoknya dia, dah baik demam lah tu. Kalau pi night zoo kirim salam kat teman2 di sana …. (ha..ha..).

    Reply

  3. huhu..nasib bek tk ilang kunci..
    aiya!!

    afham’s last blog post..Didatangi oleh Geng Tabligh

    Reply

  4. terasa seoronok pula bila mendengar cerita orang lain bercuti & menikmati keindahan alam.

    bila agaknya aku bebetul boleh bercuti & dapat tenangkan fikiran seadanya!?

    megat’s last blog post..Bila Aku Sudah Tiada

    Reply

  5. ahib : rate dia weekend bilik facing pool rm190 corporate rate. hehe bilik lain aku x sure la plaks. ahaks 🙂

    noni : lom baik laie ie lom kebah lagi pun. haha 🙂

    afham : tu la pasal kan. swimming tak hengat dunia sampaikan kunci dalam poket lagi. haha 🙂

    megat : lebih seronok bile boleh bercuti sambil layan blog. hehe 🙂

    KNizam’s last blog post..KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe 🙂

    Reply

  6. berapa kos ya semalam di sana? apartment ataupun bilik?

    saya orang sana, tapi tak pernah pun pegi sana 😀 nampak macam cantik, kalau berpatutan boleh ajak family pergi sana.

    hayat’s last blog post..Back on Letterbox

    Reply

  7. Cantiknya gambar.. Seronok kalau gi sana ni..
    Hm mungkin sesuai untuk honeymoon..
    Ops.. bila nak honeymoon kawin pun tak tau bila? wargh!!

    zool’s last blog post..Main-main pada janji

    Reply

  8. hayat : cost dalam rm200 lebey kurang. weekend rate tuh. hehe 🙂

    zool : memang best seehhhhhh 🙂

    Reply

  9. Woowww tenang sangat pemandangan kat situ. Kalau otak tengah berserabut sure lepas lepak sana rasa rilek je…

    Shah’s last blog post..William’s again

    Reply

  10. shah : mmg best tempat dia. but saya tak sempat nak menikmatinya sebab handle training kat kualer. hehe 🙂

    Reply

  11. Lawa la tempat dia, dekat dgn bukit larut ke? Aku dulu sekolah sana, tapi tak penah denga pun tmpt nih

    zaki blogjer’s last blog post..eMenang.com t-shirt

    Reply

  12. zaki : dah lama gak rasanya golf course ngan resort tuh. since 2005 lagi kot. hehe 🙂 yep depan sket boleh ke bukit larut / tmn tasik / zoo

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge