Blogging From Sultan Ismail Petra Airport, Pengkalan Chepa ! Hehe :)

it’s 1600hrs. aku tengah tunggu flight air asia ke kl

hehe day trip tuh pegi kb. mcm pegi kedai dekat rumah je. haha

giler sejuk kerusi kat waiting hall airport pengkalan chepa ni. hehe

ada maxis 3G kat sini. tapi ada a few intermittance la plak

kejap2 tersangkut, putus connection, amendalah maxis 3G neh kan. huhu

actually ada banyak lagi gambar2 kat kota bharu yang belum upload

nantilah ek bila aku sampai kl aku buat special entry. hehe

sebelum tuh. nanti2kan…. dan selamat beramal. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Blogging From Sultan Ismail Petra Airport, Pengkalan Chepa ! Hehe :)

  1. Dahsyat nyer update blog brapa kali sehari ni kno?

    Reply

  2. tu monitor arrival kat airport sana ka???

    huhu no comment la…

    but ada wifi tak?

    kawaii_desu’s last blog post..being in the sky…

    Reply

  3. deb : kalo aku travel boleh berkali2 sehari. haha 🙂 eh ko jadik lecturer kat victoria univ of wellinton eh deb ? power ar ko. hehe 🙂

    kawaii : yep. more like a tv la kan. haha

    Reply

  4. haha..takdelah
    balas dendam tak dapat gi NZ dulu..hehe 🙂

    Reply

  5. Aha, ingatkan enche knizam dah update ke WP 2.5?

    Interface lama lagi gitu 😀 Ok gak saya pakai 2.5 ni, nampak lagi yummy sey 😀

    Mr Ah Fa’s last blog post..Apa rahsia kejayaan mereka itu ye kawan-kawan?

    Reply

  6. deb : haha aku pun tak sempat lagi ke christchurch tuh. aku rasa memang kena pegi la satu hari nanti. plus kat sana kan ada LOTR. hehe 🙂

    mr ah fa : hehe nantilah nak update. x de masa lagi lah. hehe 🙂

    Reply

  7. Haha… betul.. ko patut kena dtg gak sini. Filming LOTR tu merata-rata kat NZ ni. Rivendell, Auduin River, Gardens of Isengard, Buckland Forest, Lothlorien ada kat Wellington…

    Reply

  8. Bro, blom masuk keje lagi ke sejak pindah TM?? dh lama aku tak jenguk sini, bnyak berjalan ngko eh

    zaki blogjer’s last blog post..earncent.com earns dollars

    Reply

  9. deb : tu la pasal. aku memang teringin sangat nak ke sana. tunggu nanti ok. hehe 🙂

    zaki blogjer : hehe mana ada pindah tm la. hehe. dah masuk keje dah. hari tuh jalan2 day trip adjer. huhu 🙂

    Reply

  10. upload pic cepattt huhu, best la kalau ada lappie + wireless broadband.. pastu jalan2. haih!

    starwalker’s last blog post..#Random Shots

    Reply

  11. starwalker : yep memang best giler. broadband yang puas hati tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge