Blogging from SM Sains Muzaffar Shah @ MOZAC, Ayer Keroh, Melaka ! Weeheee :)

haih ! ntah kenapa whatever aku post tadi hilang !
cheh ! benci la camni. haha

tak pasal2 kena post balik la. haha

it’s 1215hrs. baru sampai ke mozac tadi

nak kena tunggu adik aku habis lunch dulu baru boleh jumpa dia

masa nak parking kereta tadi giler banyak monyet berkeliaran kat tepi pagar

yang peliknya bila kul 1230hrs je semua monyet tuh cam tahu2 je masa lunch terus ramai2 pegi kat area dining hall. sure ada banyak makanan lebih2 untuk monyet2 tuh. hehe. tapi tak surprise la kan sebab mozac neh atas bukit and ada hutan belakang neh.

anyway lepak2 dulu kat pondok kat mozac neh. angin sepoi2 bahasa

check the wireless internet conenction

phewww ! ada 3 connection tu beb !

power arr mozac neh. tapi satu je yang boleh pakai

aku cuba connect laju lah jugak. haha

anyway website aku kena block. haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Blogging from SM Sains Muzaffar Shah @ MOZAC, Ayer Keroh, Melaka ! Weeheee :)

  1. nurul syuhadah@ata

    i love u mozac sekolahku walaupun monyet memg byk

    Reply

  2. Aiyok.. apsal singgah Melaka tak contact aku..
    Wah apsal blog ko kena block???
    Jahat ke ko nie??
    He he he..
    jangan marah ye//

    zool’s last blog post..Main-main pada janji

    Reply

  3. zool : sekejap sahaja singgah sana 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge