Blogging from Pool Side, Swiss Garden Resort & Spa, Balok Beach, Kuantan

it’s 0900hrs at this resort. hehe

perghhh hampeh la connection kat swiss garden neh

2 hari aku tak boleh nak check emails, blogging apatah lagi

dekat bilik intermittance giler babi. kejap2 terputus connection. bengang aku. haha

sekali hari neh lepas breakfast, terus nak terjun pool

sebelum tuh sempat lagi nak online kat tepi pool.

seklai tengok kat pool neh speed dia umts lah!

apa kejadah nyer speed power giler kat pool eh ? haha

kat lobby 1/2 speed adjer. kat bilik lagi hampeh 100%

banyak lagi aku nak story pasal resort neh

tapi tunggu dulu lah ya. aku nak terjun tirok kat pool dia neh !

haha splaaaasshhhhhhhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Blogging from Pool Side, Swiss Garden Resort & Spa, Balok Beach, Kuantan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.