Blogging from Pool Side, Swiss Garden Resort & Spa, Balok Beach, Kuantan

it’s 0900hrs at this resort. hehe

perghhh hampeh la connection kat swiss garden neh

2 hari aku tak boleh nak check emails, blogging apatah lagi

dekat bilik intermittance giler babi. kejap2 terputus connection. bengang aku. haha

sekali hari neh lepas breakfast, terus nak terjun pool

sebelum tuh sempat lagi nak online kat tepi pool.

seklai tengok kat pool neh speed dia umts lah!

apa kejadah nyer speed power giler kat pool eh ? haha

kat lobby 1/2 speed adjer. kat bilik lagi hampeh 100%

banyak lagi aku nak story pasal resort neh

tapi tunggu dulu lah ya. aku nak terjun tirok kat pool dia neh !

haha splaaaasshhhhhhhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Blogging from Pool Side, Swiss Garden Resort & Spa, Balok Beach, Kuantan

  1. aiya.. sikalang keleja apa duh? banyak bersiar2 jalan2.. beshnya..

    apis17’s last blog post..my last day praktikum..

    Reply

  2. maknanya suh blog kat tepi pool lah..
    jgn skodeng dah..hehehe ^_^

    my_sara’s last blog post..Streamyx… makes me want to SCREAM!

    Reply

  3. apis : hehe it’s called business mix with leisure dowh. haha 🙂

    my_sara : tu la pasal. dah la panas. haha screen pun berkilat semacam je tau. how to blog like that ma. haha 🙂

    Reply

  4. me pernah experience d same thing.. kat hotel seri malaysia penang.. ada broadband yg broad2 gitteww.. dlm bilik memang hampeh! kat swimming pool dapat 1/2 juger.. me agak sebab swimming pool itteww dekat dekat reception kot.. sebab kat reception jer ader hub dier.. betul ker? ehehe

    en_me’s last blog post..copycat me hates

    Reply

  5. wah,cantik siot~!

    Ixora’s last blog post..C.O.N.G.K.A.K

    Reply

  6. en_me : hehe tapi saya punya kat lobi 1/2 speed je. kat pool paling power. camner tuh. hehe 🙂

    ixora : hehe 🙂

    Reply

  7. wohoo… superb!

    LiyanaNaznim’s last blog post..ubat hati

    Reply

  8. uh? Thought you are going bak for OBW?

    fuqaha’s last blog post..Joomla 1.0.x, the Must Installs

    Reply

  9. liyana : heheh tenkiu2 🙂

    fuq : nope. this year tak sempat la. hehe tapi aku dah selalu turun koleq neh. hehe 🙂

    Reply

  10. Hi Nizam

    I ingat satu sebab diorang bagi baek punya kat pool tu suroh korang melepak kat sana… sambil2 minum dan menghabiskan duit korang kat situ… kalau kat bilik karang korang tak keluar2 gaknya… strategi ekonomilah tu

    Beruang Madu’s last blog post..BEAR!! BEAR!! BEAR!!

    Reply

  11. beruang madu : haha betul hak tuh. tapi aku tak spend apa2 pun kat pool tuh sebab aku pakai maxis broadband. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge