blogging from pangkor island beach resort :)

giler penat semalam tak hilang lagi

habes sakit2 badan. hahahahaaah

so kat resort neh aku lepak saja je lah. malas nak join mana2 activiti kat resort neh. anyway resort neh memang best. ada dedicated jetty. ada golf course and ada hornbill! heheheheeh bilik memang best la. dapat ocean view lagik. kalau order online memang dapat murah dalam rm100. heheeheh banyak tuh kan!

kat bawah neh bilik yg aku dapat. hehehheeh cun giler siot!

tak buat apa2 pun penat. hahahahahah 🙂

kat business centre neh ada 2 connection to wireless. yang 1st tuh cam ok jer. yang 2nd router tuh aku tak dapat langsung pun. hahahahahahaha sure la dia letak kat mana2 la kan router tuh. x pun dah terbakat dek panah petir kot. hahahhaahahaha 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “blogging from pangkor island beach resort :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.