blogging from pangkor island beach resort :)

giler penat semalam tak hilang lagi

habes sakit2 badan. hahahahaaah

so kat resort neh aku lepak saja je lah. malas nak join mana2 activiti kat resort neh. anyway resort neh memang best. ada dedicated jetty. ada golf course and ada hornbill! heheheheeh bilik memang best la. dapat ocean view lagik. kalau order online memang dapat murah dalam rm100. heheeheh banyak tuh kan!

kat bawah neh bilik yg aku dapat. hehehheeh cun giler siot!

tak buat apa2 pun penat. hahahahahah 🙂

kat business centre neh ada 2 connection to wireless. yang 1st tuh cam ok jer. yang 2nd router tuh aku tak dapat langsung pun. hahahahahahaha sure la dia letak kat mana2 la kan router tuh. x pun dah terbakat dek panah petir kot. hahahhaahahaha 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “blogging from pangkor island beach resort :)

  1. Pangkor Island Resort looks nice, no wonder a lot of tourists go there.

    Reply

  2. becklee : yep that resort is very nice and isolated. quite a number of foreigners there during my stay. like the room too 🙂

    Reply

  3. rajin betul g trip holiday selalu…

    Reply

  4. chot : selagi ada masa kena pergi bercuti. hehehehehe 🙂

    Reply

  5. i went there last time, laut kaler air tebu.. bile telan je, rase masin. konpius aku.

    Reply

  6. edwin : aku lagi best tak mandi air laut langsung. hahahahhaha kerek seeehhhhhh 🙂

    Reply

  7. edwin : hehehheh actually reason aku tak mandi sebab air dia hijo. x macam kat perhentian ngan redang yang blue giler. hehehehehee 🙂

    Reply

  8. edwin : hahahahahahaha 🙂

    Reply

  9. bilik ocean view 100??biar betul…kat mana yg online booking harga 100 tu..tolong kasi link jap

    Reply

  10. husna : bukan bilik 100 ya. tapi murah rm100 kalau book online. heheheh click je kat atas tuh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge