Blogging From Hotel Sri Jasmine, Kota Bharu Kelate ! Hehe :)

it’s 1000hrs. aku kat sebelah pasar besar siti khadijah, kota bharu neh. hehe

lepas dah penat jalan2 kat pasar besar siti khadijah dengan pasar buloh kubu tadi, aku rasa cam nak pengsan la. haha mungkin sebab tak cukup tidur kot. so penyelesaiannya ialah… jeng jeng jeng.

kena carik motel or hostel or anything yang ada katil supaya aku boleh tidur and berblog kejap. haha

memang dah pening siot kepala.

lepas window shopping tadi. sempat la tangkap keropok sira pedas sekali.

aprikot kering yang cool pun ader dowh. hehe

so aku jalan punya jalan kat area pasar neh terjumpa hotel temenggung

tanya kat reception, sekali fully booked la plak.

jalan lagi. seb baik aku pakai obermain sandal yang selesa. haha

seb baik jumpa ngan hotel jasmine neh. aku rasa tak mcm hotel pun. haha

anyway aku nak stay kejap je. nak check in kul 1000hrs and then check out kul 1300hrs

so dia charge rm40 untuk 2 katil. okaylah kan

ada aircond, singer lagik ! tandas pun bersih. nama pun bajet hotel. so cukuplah kan. haha

then bila aku check in kat bilik 44, check punya check sekali ada maxis 3G siot !

cayalah kota bharu !

perghhhhh heaven rasanya. terus aku buat posting neh live from jasmine hotel kota bharu !

tapi sayang dalam bilik neh ada satu je plug point. so sementara aku nak charge laptop, adik aku tak bolehlah nak tengok tv kan. ala rileks la brader. bukannya ada astro pun. haha nak kena charge 1 jam la kot. hehe

aircond hotel neh power beb ! kejap je dah sejuk bilik

kat area bilik aku neh aku dengar non stop kicau2an burung2. ntah mana datang ntah. haha. tapi cool gak kan. at least ada gak la nature’s entertainment. bising gak la burung2 neh semua. anyway aku nak check out kul 1300hrs pun kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Blogging From Hotel Sri Jasmine, Kota Bharu Kelate ! Hehe :)

  1. not bad rate dia….

    haha tilam baru, dreamland kan tu???
    hehe

    kawaii_desu’s last blog post..being in the sky…

    Reply

  2. kawaii : rate ikut jam tuh. haha 🙂

    Reply

  3. alamak… teringat kropok sira pedas… best tu..

    Reply

  4. deb : haha nak aku poskan ke sana ke ? hehe 🙂

    Reply

  5. wow rm40 utk 2 katil.. alahai best nye kalau ada lappie ngan wireless broadband. bilik tu aircond tak?

    starwalker’s last blog post..#Random Shots

    Reply

  6. starwalker : mestilah ada aircond beb! hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge