Blogging From EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam ! Hehe :)

it’s 0800hrs

aku dah sampai kat eon glenmarie shah alam

tercongok2 tengah tunggu kereta nak servis. haha

hehe siap ada bunga orkid sebelah laptop aku ! hampeh adjer. huhu

seb baik tunggu 10 minutes adjer. kalo tak aku nak mengamuk tadi. haha

kat sini takde wifi lagilah. though diaorang dah pindah sini dekat 3 bulan dah

seb baik aku ada maxis broadband. boleh aku berblog kat sini

ni tengah tunggu shuttle van bawak aku ke the nearest lrt station

nak pegi kl lah hari neh. haha jalan2 carik makan

nak pegi bayar saman, nak pergi renew insurance, renew road tax… bla bla bla

semua nak kena buat hari neh.

sampai kena amik leave plak. so better maximise leave today. haha

tadi kita amik gambar kat lobby. jom kita amik gambar kat waiting area plak

hehe sejuk giler lah waiting area neh. beku beb !

tapi nampak cool la jugak service centre eon kat tempat baru neh

nampak lagi bersih. lagi tersusun. mungkin sebab tempat baru kot. hehe

speed maxis broadband kat sini boleh tahan la juga. dapat umts beb !

lapar siot ! malam tadi tertidur awal. sedar2 je dah kul 0100hrs.

terus sambung tidur balik sampai 0600hrs. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Blogging From EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam ! Hehe :)

  1. Kebetulan, aku pun baca blog kamu di workshop, tengah baiki kereta. Juga menggunakan Maxis Broadband 🙂

    mudin001’s last blog post..Mac: Blog, Adam & Alya

    Reply

  2. sempat lagi

    eh, blog kau ni lambat la nak load. terlampau ‘heavy’ kot

    Reply

  3. “….eh, blog kau ni lambat la nak load. terlampau ‘heavy’ kot…”

    saya rasa betulla cakap cik Aini tu sbb sblm ni saya tak boleh masuk sini. lama btol nk loading page ni.. last2 saya klik page lain.ehehe

    Ixora’s last blog post..Cerita hari ini

    Reply

  4. i setuju! ixora… tak tahu apa masalah

    Reply

  5. maxis broadband?? nak tanya apa beza celcom broadband ngan maxis broadband?? yang mana bagus?? any suggestion??

    Reply

  6. mudin001 : la ko pun kat workshop tadi eh. perghhh guna maxis gak tuh. berapa speed kat sana ek ? hehe 🙂

    aini : la terlampau heavy ke. ok aku dah kurangkan sket. sekaranga amacam. haha kalo slow gak kenalah tukar theme ke k2 je kot. hehe 🙂

    ixora : sekarang dah boleh masuk ke idak eh? hehe 🙂

    noni : wahhh bersekongkol nampak. haha 🙂

    hamdi : saya tak pernah survey celcom broadband do takleh bagi comment. tapi kalau nak tahu pasal maxis broadband yang saya guna sila click kat sini ya – http://knizam.com/?s=maxis+broadband

    Reply

  7. skrang boleh masuk tapi.. lambat. tak selambat yg sblm ni la.hehe.
    page ni kene diet skit.. baru la tak ‘heavy’. kihkihkih

    Ixora’s last blog post..The Song Tag

    Reply

  8. ixora : hehe malas la nak betulkan apa2. haha 🙂

    Reply

  9. syok gile ada lappie + maxis broadband. haih jeles aku

    starwalker’s last blog post..World Wild Life campaign here in mmu

    Reply

  10. starwalker : heheh apa lagi. angkat la satu masa pc fair 2008 nanti. hehe 🙂

    Reply

  11. salam semua…saya pemilik kereta proton saga 1.3…..beli masa offer tu ari…dah setahun pakai.

    saya nak tanya….bila pasang aircond…lantai kereta saya penuh air….mula2 kena dulu melambak air dalam kereta…pergi pusat servis eon…dia bagitau sumbat n ok la repair air tak kuar lagi….selang 2 ari pastu bawak keta tengok lantai basah gak tak seburuk sebelum anta repair la…tapi lantai tetap basah….saya anta lak kat bengkel biasa…pun sama gak bagitau sumbat…..n repair ok…..pastu kena gak lagi bukak aircond laintai basah….pekerja kat bengkel tu pun tak tau nape? dia suh try bawak time tak ujan….mana tau cermin tak rapat…saya dah bawak semalam…memang konpom aircond problem………harap kalau tau boleh jelaskan kat saya masalah ni.

    Reply

  12. rizuan : alamak saya bukan pakar kereta neh. selalu bergantung pada mekanik sahaja 🙄

    Reply

  13. eon servise centre glenmarie ni memang x berape cekap ker? aku telepon nak tanye spare part je boleh x die pass kat 8 org.. kalu bil telefon aku korang ke nak byr..
    aku rase mcm jadi bola dah kene tendang2 sane sini..
    marah aku ni tau x!!

    Reply

    KNizam Reply:

    keypad : so far aku puas hati lagi la kan. hehe 🙂

    Reply

  14. salam…baru kat sni..saya pakai saga fl bru 3 bulan ..dh 2x g servis…servis kat glenmarie gak…servis ptama xde prubahan apa2 pon…cme katanye kne tukar lmpu depan msk air bile hujan…smpaikn servis kali ke 2 msh xleh tukar lg lmpu xde brg…smpi ble mau tggu…truk giler proton nih

    Reply

  15. servis kali ke 2 barula ok skit…smua dia setting blik..mslhnye mnggu punyer la lama giler….igt org xde keje kew…pelik la…dhla bking on phe..ble pg plak sorry dh pnuh..kne aply cuti lain lak…..npe xde ari minggu ke???? tlg jwb sket

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge