Blogging From EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam ! Hehe :)

it’s 0800hrs

aku dah sampai kat eon glenmarie shah alam

tercongok2 tengah tunggu kereta nak servis. haha

hehe siap ada bunga orkid sebelah laptop aku ! hampeh adjer. huhu

seb baik tunggu 10 minutes adjer. kalo tak aku nak mengamuk tadi. haha

kat sini takde wifi lagilah. though diaorang dah pindah sini dekat 3 bulan dah

seb baik aku ada maxis broadband. boleh aku berblog kat sini

ni tengah tunggu shuttle van bawak aku ke the nearest lrt station

nak pegi kl lah hari neh. haha jalan2 carik makan

nak pegi bayar saman, nak pergi renew insurance, renew road tax… bla bla bla

semua nak kena buat hari neh.

sampai kena amik leave plak. so better maximise leave today. haha

tadi kita amik gambar kat lobby. jom kita amik gambar kat waiting area plak

hehe sejuk giler lah waiting area neh. beku beb !

tapi nampak cool la jugak service centre eon kat tempat baru neh

nampak lagi bersih. lagi tersusun. mungkin sebab tempat baru kot. hehe

speed maxis broadband kat sini boleh tahan la juga. dapat umts beb !

lapar siot ! malam tadi tertidur awal. sedar2 je dah kul 0100hrs.

terus sambung tidur balik sampai 0600hrs. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Blogging From EON Service Centre, Glenmarie Shah Alam ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.