Blogging from Dunkin Donuts RnR Tapah (North-Bound) ! Hehe :)

it’s 1330hrs ๐Ÿ™‚

aku sekarang kat RnR tapah. kat dunkin donuts

office lama call ada masalah close account SAP

ada problem. so aku kena online kat dunkin donuts and then masuk SAP

FICO tak balance la plaks. ahaks. camner neh. hampeh la camni.

so kena run KKAK ngan VA88 balik. terus settlekan.

ni semua ecc 6.0 kot.

thanks to dunkin donuts rnr tapah north bound sebab bagi free wireless conenction yang powerful kat sini. haha thanks. aku dah beli kopi diaorang sekali pun. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Blogging from Dunkin Donuts RnR Tapah (North-Bound) ! Hehe :)

  1. haha mmglah pekerja yg sungguh dedikasi! whr are u headed?

    Reply

  2. wow, melancong pon sempat keje bro, hebat ney ๐Ÿ˜€

    Mr Ah Fa’s last blog post..Conspirative and Strategic Job Hunting ๐Ÿ˜€

    Reply

  3. Memang syok tul dpt online free kat cafe2 camni kan. Tak lama lagi aku rasa kedai2 mamak pun semua dah ada wifi dah. Tapi camnapun aku happy sgt hari ni sebab akhirnya aku dah boleh online merata-rata tempat dah… ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. bestnya keja jalan2 banyak tempat

    apis17’s last blog post..hantar pc

    Reply

  5. nurul bw : haha baru ko tahu ek. haha ๐Ÿ™‚ ada tournament hockey this weekend la ๐Ÿ™‚ as usual. hehe ๐Ÿ™‚

    mr ah fa : hehe bukan melancong tapi nak kena join tournament la. hehe ๐Ÿ™‚

    shah : hehe ko dah dikira boleh blogging from everywherelah ni ek ๐Ÿ™‚

    apis17 : hehe mmg lah best ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.