Blogging From Coffee Bean & Tea Leaf Cafe, LCCT Sepang ! Hehe :)

it’s 0530hrs in the morning.

i am at the low cost terminal of air asia or known as lcct

perghhh ngantuk siot drive all the way from taman melawati to lcct tadi

memang ngantuk giler. terhoyong-hayang aku tadi. haha

sekarang aku tengah makan light2 kat coffee bean.

aku bukannya suka sangat makan2 kat coffee bean ni sebenarnya

tapi semua food court penuh giler lah. so how meh !

coffee bean je yang kosong sket. and ada plug sekali ! haha

boleh lah aku berblog from sini kan. huhu

ramai giler manusia kat lcct pagi neh. cam pasar plak rasanya

flight aku kejap lagi ke kota bharu. xpress boarding & light meal pun ader tuh !

haha bestnyer rasanya bila ada kat sini kan….

hehe kejap lagi nak masuk gate P2 lah !

seb baik la ada free wifi yang laju giler. woooohhooooo !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Blogging From Coffee Bean & Tea Leaf Cafe, LCCT Sepang ! Hehe :)

  1. kau guna kamera apa ye?

    azwanhadzree’s last blog post..Show Me The Adsense

    Reply

  2. azwan : aku pakai sony dscw1. since 2004 lagi. hehe 🙂 most pics amik pakai auto mode dengan 1 mp adjer. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge