Blogging From A Resort Near The Riverbank… Hehehe :)

now that i am back at work

i am blogging from a resort somewhere up north meh.

clue 1 : it’s the land of BN as opposition post GE2008. hehe

clue 2 : the bridge is named after a sultan of ….hehehe

siapa ada clue saya berblog di mana ?

sila bagi comments. haha

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Blogging From A Resort Near The Riverbank… Hehehe :)

  1. ada apa pegi kuala?

    **haha.. rhyme la pulok 😛

    Reply

  2. aini : ala cepatnyer ko komen, tak bagi chance orang lain la. haha. ada official class kat sini. biasalar mengajar sket2. haha 🙂

    Reply

  3. kelas hoki anak itik Tok Wi lagi ker?

    apsal korang tak buat kelas badminton ker, lumba lari ker?? hahaha 😛

    p/s: sori lah. kebetulan bukak blog kau n kau baru jer hapdet

    Reply

  4. aini : hahaha bukan kelas anak itik. ini class SAP la. haha. saper nak ajar semua class2 tuh. baik ajar basic skill hoki dulu. hehe…. 🙂

    Reply

  5. itu la die, rafidah aziz nye kawasan. 5 tahun aku blaja kt sane, sekali pon tak pernah nampak batang hidung die. tp die tetap menang..

    NoktahHitam’s last blog post..Mahathir’s Sense of Humour on 12th GE

    Reply

  6. tu la pesal eddie. selame aku kat sane, skali je aku nampak dia.. Time 2001, bile Agong pi koleq. huh..

    Fuqaha’s last blog post..Long Live Democracy!

    Reply

  7. ed : heheh tak perasan plak aku dia dtg koleq ke idak

    fuq : heheh aku kat kuala pun jarang nampak dia. menyorok kot. haha

    Reply

  8. cantiknya gambar.. nanti nak beli canon lah..

    apis17’s last blog post..mengundi di lorong 3

    Reply

  9. dah lama tak ke kuala!!

    nostalgia!

    Reply

  10. apis17 : heheheh bukan canon tapi guna sony lah. hehe 🙂

    kawaii : hah? kualer ? apa kessss. haha 🙂

    Reply

  11. alo kawan… next time datang kuale lagi, ting tong bell ler sini… macam mike tak tau, dati main road je mike boleh laung teman lol… 🙂

    kuE’s last blog post..black friday shopping

    Reply

  12. kue : ya sure2. cuma takut tak cukup masa la. everytime turun kuala sure pegi padang. balik dah penat. hehe 🙂

    Reply

  13. apa kess?? ada laaaa…. haha 14 years ago 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge