blogging at kl sentral ?

laju gak speed kat kl sentral ni eh. lepas breakfast kat warong kita tadi aku sempat lagi bukak laptop and then bloghopping kat kl sentral neh. laju gak. warong kita pun ada wireless router gak. tak sempat nak buat edisi jjcm kat warong kita sebab dah terlampau lapar tadi. hehehhehee 🙂




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “blogging at kl sentral ?

  1. warong kita tak sedap laa.. cekik darah lagi..

    Reply

  2. kl sentral kalau speed tak laju buat malu la. mesti sama speed dengan ERL .. heheh

    Reply

  3. aini : eh sedap gak la roti kampung ngan telur separuh masak tuh. hehehehe harga mmg standard kopitiam la kan. heheheeh 🙂

    jeff : actually mmg camtuhlah kan. kalau slow tak lah namanya kl sentral. heheheheheh 🙂 itupun aku dapat 1 bar je. dah laju. imaginelah kalau aku dapat bar. sure mcm speed erl nyer. hehehehehe 🙂

    Reply

  4. sempat gak try berblog kt sini..hehe..

    Reply

  5. afham : hehehehh mestilah sempat. banyak masa time tuh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge