blogging at eon glenmarie shah alam ?

lepas balik daripada jjcm kat area kl (kl sentral je sebenarnya) aku balik ke eon glenmarie shah alam. eon glenmarie service centre shah alam dah pindah daaaa (will blog about this later ok). kali neh hotspot belum di pasang lagi kat sini. ye la kan baru 1 nov diaorang pindah. so expect banyak la benda yang diaorang belum settle lagi kan. heheheheheheh

aku yang sentiasa tak puas hati memang sentiasa nak cuba online sambil tunggu kereta aku kena service. aku cuba la guna maxis internet2go yang aku subscribe rm25 per month tuh. heheheheheehhe dapat masuk ke internet siot! tapi speed nyer agaklah hampeh sekali kan. hahahahahahaah memang hampeh giler speed dia. yelah kan aku rasa bukan pakai broadband neh. speed yang sungguh mengecewakan. korang tengok la sendiri screenshots kat bawah neh ok. judge yourself. yang neh pakai maxis internet2go. connect via sony ericsscon k810i aku. hehehehehe

aku tengok service centre neh lagi besar daripada yang lama. nampak luas la jugak kan. hehehehe ada banyak meja kosong dengan plug point percuma. heheheheh apa lagi kena onkan laptop neh kan. heheheheheh nak kena test online kat sini neh. 🙂

lepas dah connect. sekali check speed dia. dalam 38.4kbps je. sungguh kuciwa la aku kali neh. hampeh je kan maxis internet2go neh. memang slow giler. intermittance pun banyak kat sini. kejap2 offline je kat sini. naik give up la kat sini kan. hehehehehehehe

aku cuba gak tengok2 kalau ada mana wireless connection yang bagi free. heheheeh sekali check available wireless connection nampak ada kilang sebelah. tapi dia pakai wpa la. so takleh la nak hack or connect sesuka hati kan. hehehehe hampeh je lar kan. kalo ada hotspot sure la aku nak boleh berblogging kat sini. hehehhehe

tengok la screen tuh. kejap2 je online. then offline balik. geram beta! hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge