Blog Review : “Silk Road Backpacking, China to Pakistan” by Seow Chee Keong

aku memang selalu la nak review travel blog. baru hari ni sempat buat

puas ak mencari blog yang best pasal nak travel ke northern area pakistan ni

terjumpa dengan blog mamat seow neh. dia dari singapore.

memang sempoi ah dia travel melalui silk road atau jalan sutera ni

dia travel dari china merentasi pakistan

memang menjadi idaman aku nak travel ke northern area pakistan ni

tengok la satu hari mmg aku akan sampai ke border china-pakistan kat khunjerab tu

memang cantik ok pemandangan di bahagian utara pakistan ni

kalau korang tak percaya boleh click kat semua link yang aku bagi kat bawah ni

ni boleh jadikan panduan sapa2 nak menjelajah ke utara pakistan yang cantik

memang saujana mata memandang lah ok!

aku rasa memang menjadi idaman semua trekker untuk merentasi silk road or spice route tu kan

geram tengok gambar2 pemandangan yang mmg postcard quality di depan mata

harap2 nanti aku dapatlah tulis blog pasal keindahan perjalanan aku ke tempat2 mcm tuh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Blog Review : “Silk Road Backpacking, China to Pakistan” by Seow Chee Keong

  1. mmg cantik…. sejuk..aman damai

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : tunggu la saya recce weekend ni ya. hehe x sabar2 nak live blog from tempat cantik mcm tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. Perghh!! Cantekkk…kena masukkan dalam wishlist nih 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    siti : hehe tu la pasal. saya nak pergi summer ni. hehe 🙂

    Reply

  3. perghh .. memang lawo tahap superb

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe tu la kan. tunggu la aku pergi jun ni. hehe 🙂

    Reply

  4. Pingback: Tweets that mention Blog Review : “Silk Road Backpacking, China to Pakistan” by Seow Chee Keong — KNizam Artwerk -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.