Blog Review : “Office Kami @ OK!” Satu Lagi Blog Jalan2 Cari Makan Malaysia Yang Aku Suka!

hehe makin bercambah la blog makan2 kat malaysia neh kan

bagus2 i like! hehe

walaupun aku akan meninggalkan bumi malaysia x lama lagi

tapi nanti aku akan kembali gak ke sini nak jalan2 cari makan kembali kan

mungkin blog jalan2 cari makan malaya aku akan dipenuhi dengan jalan2 cari makan islamabad plak lepas neh

– – – –  –

hehe apa2 pun aku tabik la dengan buah tangan tekong yang terbaru neh

memang sempoi dowh blog neh

design cun, siap dengan maklumat lengkap untuk sesuatu tempat makan tuh kan

actually mula2 tuh aku pelik gak kenapa tekong letak nama office kami

kalau aku google pasal jjcm surelah aku x jumpa kan

hehe moga dengan adanya entry neh sapa2 google pasal jjcm, akan terus ke office kami kan

aku check tekong cuba nak bagitau yang office diaorang memang akan selalu kat luar office sebenar

kadang2 di kedai kopi, kopitiam, cafe, tempat makan, di mana2 sahaja

tapi biasanya tempat atau pun office diaorang buat kerja neh akan ada makanan dan minuman lah kan

hehe neh yang aku suka dan tabik

banyak gak la tempat2 makan baru yang aku tahu bila aku menjelajah kat office kami neh. hehe

selamat melayari blog office kami ya !

bukan office aku tapi office tekong dah rakan2 maya perniagaan dia ok!

hehe 🙂

– – – – –

source here

Officekami is a community project by Flavert Media Lab Sdn Bhd. We will update and handle this community in our free time and it’s not our main priority. However since we’ve always go outside and deploying our mobile office, we think this is one of our way to contribute back to the community to give information about mobile office.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Blog Review : “Office Kami @ OK!” Satu Lagi Blog Jalan2 Cari Makan Malaysia Yang Aku Suka!

  1. Mana2 makan sekalipun takkan sama ngan air tangan mak kita sendiri kan,

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha tuh mmg tak dinafikan lagi lah. no doubt la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge