Blog Review : Giler Nyer Power Photo Skills & Post-Processing Sue Anna Joe Blog Ni !

hehe ada sapa2 x kenal si sue anna joe ni ?

ramai kenal kot. rasanyalah kan

dulu dia ada blog nama dia budu & belacan

aku rasa dia still active lagilah dengan budu & belacan

memang “busuk tapi sedap”. haha

tuh lag tag line dalam blog dia kalo x silap aku.

kali neh aku perasan dia dah ada personal blog

siap bukak class untuk photography lagi siot !

kalau ko browse blog dia ko akan perasan gambar2 hasil dia mmg cool

memang power ar beb !

memang angle x tercapai dek akalku lah. hehe

post-processing x payah cakap lah kan

siap dengan photoshop segala bagai neh

memang gua respect lah

kalau gua dah beli dslr nanti surelah gua akan attend class sue anna joe neh

hehe good work !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Blog Review : Giler Nyer Power Photo Skills & Post-Processing Sue Anna Joe Blog Ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.