Blog Review : Emila’s Illustrated Blog – Power Artwerk Minah Ni !

hehe aku tersinggah lagi ke blog yang power artwerk

emila’s illustrated blog. memang cool dowh

dah la dia design semua artwork2 dia kan

siap dengan realistic lukisan lagi

rss feed yang cute mute pun dia boleh design

siap boleh jual lagi ok. sure masyukkkkk kan. hehe 🙂

aku rasa artwerk dia memang high value lah

lukisan2 tuh kalau jual kat ebay ke surelah akan laku giler kan

apa2 pun aku memang suka lah dengan design blog yang simple tapi elegant

siap dengan graphic2 yang tak over sangat

tapi cun siot graphic dia. memang power

kalaulah aku mahir skill ps cs3 kan ke senang kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Blog Review : Emila’s Illustrated Blog – Power Artwerk Minah Ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.