Blog Review : Emila’s Illustrated Blog – Power Artwerk Minah Ni !

hehe aku tersinggah lagi ke blog yang power artwerk

emila’s illustrated blog. memang cool dowh

dah la dia design semua artwork2 dia kan

siap dengan realistic lukisan lagi

rss feed yang cute mute pun dia boleh design

siap boleh jual lagi ok. sure masyukkkkk kan. hehe 🙂

aku rasa artwerk dia memang high value lah

lukisan2 tuh kalau jual kat ebay ke surelah akan laku giler kan

apa2 pun aku memang suka lah dengan design blog yang simple tapi elegant

siap dengan graphic2 yang tak over sangat

tapi cun siot graphic dia. memang power

kalaulah aku mahir skill ps cs3 kan ke senang kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Blog Review : Emila’s Illustrated Blog – Power Artwerk Minah Ni !

  1. pergh.. tetiber plak aku rase macam nak melukis
    balik ni… rugi betoi kalau biarkan bakat punah
    macam tuh jer.. dari tak buat ape… ade baiknye
    aku buat mende mende online macam ni…

    * rindu la kat sketch book + Drawing Pen 0.2

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : tuh la kan. kalau ada bakat siap boleh jual lukisan online lagi. hehe 🙂

    Reply

  2. Kak Emi’s blog! Saffa dah lama hangout kat blog dia!
    Blog dia best.. ada pertanding First Commentator. Top Commentator.. bnyk hadiah! best plak tu..
    satu entri beratus2 komen.. sebab nk hadiah.. LOL

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : hehe tuh la kan. glamer giler ah 🙂

    Reply

  3. die siap jual kartun utk butang feeed da… banner jgk.. simple jek nmpk tp still menarik.. leh jadi kartunis gempak kut ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    hafiz : tu la kan. lawa la rss feed dia tuh. cool siot 🙂

    Reply

    j_hafiz Reply:

    dah boleh cr side income sangat tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    hafiz : tuh la kan. masyukkkkkkk 🙂

    Reply

  4. Active Blogger

    Cantik blog dia…nak design gambar tu pakai software apa agaknya ek?

    Reply

    KNizam Reply:

    active : dia pakai illustrator rasanya. tapi ada gak yang handmande terus. hehe 🙂

    Reply

  5. Rajin ko buat review blog orang … aku lak just singgah dan membaca jerr dan tinggal kan jejak.. nak buat review tak bape nak pandai heheh

    Reply

  6. aku pernah masuk blog ni satu masa dulu, utk drop entrecard. Pastu add bloglog ctc.. pastu lama tak masuk..

    Tapi dia mmg power,…

    Reply

  7. Wah! ada review tentang saya! terima kasih KNizam!!

    Reply

  8. aku tak tau style artwork dia.. tapi mmg ada pattern tersendiri dan mmg cool!

    Reply

  9. comel la lukisan dia…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : yep sungguh comel. terutamanya rss icon dia kan. hehe 🙂

    Reply

  10. awek cun kah? kasik akoo :p

    Reply

    KNizam Reply:

    st : nak amikkkkkkkkkkk kooooooooo haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge