Blog Review – ContengConteng.com – Sempoi Siot Blog Ni, Cool Sketches Plak Tuh!

dah lama plak aku tak buat blog review kat sini kan

hehe hari ni hari sabtu yang malas giler ok

terasa malas nak bangun pun sebab sejuk giler, autumn dah nak habis

now nak masuk winter dah ni tau, so semua kena on heater kat rumah

blog ni aku jumpa via twitter sapa ntah, tapi mmg cool la blog contengconteng.com ni

semua lakaran dia aku respect ala2 modern art dalam social media marketing gitew hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Blog Review – ContengConteng.com – Sempoi Siot Blog Ni, Cool Sketches Plak Tuh!

  1. fuhhh mmg smart n kreatif la!

    Terkini : Maut berebut remote TV

    Reply

  2. menarik btol idea pemilik blog tu, kagum aku dgn daya kreatif dia…
    terigt kembali zaman aku suka dgn sketch book, asyik menconteng gak dulu…
    ntah skrg nie tgn seni tu dah hilang power kot…hehe

    Reply

  3. memang sangat cool dan kreatif tapi aku tak kreatif langsung ahah…
    tak reti design2 ni

    Reply

  4. Terer la budak ni. aku kalau conteng mesti tak de org nak tengok

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge