Blog Review : Bulu Bulu Studios – Perghhhh Cun Siot Hand Painted Shoes Neh !

hehe ntah kenapa aku suka plak buat blog review lately neh

mungkin sebab banyak sangat rss yang masuk kat reader aku

hehe cool kan !

kali neh aku nak bagitau korang pasal hand painted shoes plak

aku takde la pernah beli kan. hehe 🙂

semua artwork tuh boleh didapati di bulu-bulu studios blog

memang cool siot blog neh

aku check header dia pun aku dah kagum dowh !

kaler blog memanglah ceria

semua design hand painted shoes pun cool siot.

mcm2 rupanya kita boleh lukis kat kasut kita tuh kan. hehe

enjoy !

kalau ada yang berkenan, boleh beli kasut2 tuh kan

kalau ada skills, boleh design sekali. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Blog Review : Bulu Bulu Studios – Perghhhh Cun Siot Hand Painted Shoes Neh !

  1. mcm pernah tgk seni kasut ni kt WHI. tp lupa pula url blognya. rajin dan kreatif betul derang ni

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : tuh la kan. kreatif la diaorang neh.siap buat bisnes lagi tuh. hehe:)

    Reply

  2. erk.. minat plak.. bile aku ade mase free ek?
    asyik dok belek PC jer.. sampai hobi lain pon
    tak boleh nak asah dah… susah betoi la~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe ko kena lebih menghayati alam sekitar la. hehe 🙂

    Reply

  3. paling murah RM60, kalau saiz kaki aku tak dapat lah kot. btw, design bagus, harga pun berpatutan, tapi guna blogspot.

    Knizam, apa kata kau setup kan satu WP site utk diorang, boleh dapat kasut free satu 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe ok lah tu pakai blogspot. hehe 🙂

    Reply

  4. Nice shoes… 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    neo : yep cool kan. hehe 🙂

    Reply

  5. aduhh,design da lawa gle.
    aku je yang x mampu lg T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tuh la kan. memang cool siot design diaorang hehe 😉

    Reply

  6. ada satu lagi.. boongashoes.blogspot.com
    bdak uitm nyer..
    memang lawa.. tapi tak termampu.. mahal.. LOL

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : yep bonga shoes pun cool gak kan. hehe 🙂

    Reply

  7. haaaaa aku pun minat gak mau beli kasut2 yg design ade satu je kat dunia ni haha pastu di design khas plak kan haha

    aku sker sini punya… http://bobsmade.blogsport.de
    tp tu arh.. harga dia.. isshh!!!!
    baik gi makan nasik lemak 3 kali sehari huahahaahah

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe tuh lakan. kalau aku nak design sendiri la. hehe 🙂

    Reply

  8. mantap design.. tp harga pun mantap juga. lol

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : rege mmg la cool gak hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge