Blog Review : Bulu Bulu Studios – Perghhhh Cun Siot Hand Painted Shoes Neh !

hehe ntah kenapa aku suka plak buat blog review lately neh

mungkin sebab banyak sangat rss yang masuk kat reader aku

hehe cool kan !

kali neh aku nak bagitau korang pasal hand painted shoes plak

aku takde la pernah beli kan. hehe 🙂

semua artwork tuh boleh didapati di bulu-bulu studios blog

memang cool siot blog neh

aku check header dia pun aku dah kagum dowh !

kaler blog memanglah ceria

semua design hand painted shoes pun cool siot.

mcm2 rupanya kita boleh lukis kat kasut kita tuh kan. hehe

enjoy !

kalau ada yang berkenan, boleh beli kasut2 tuh kan

kalau ada skills, boleh design sekali. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Blog Review : Bulu Bulu Studios – Perghhhh Cun Siot Hand Painted Shoes Neh !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.