Blog Review : Bubble Goes Travel – Satu Lagi Blog Jalan-Jalan Cuti-Cuti Malaysia Yang Cool !

neh ada satu blog yang gua dah jumpa lama tapi baru sempat nak review

blog bubble goes travel

best siot blog neh. semua pasal jalan2 cuti2 malaysia

design simple je. kaler tanah yang cool

tapi contents yang power beb. memang best baca cerita2 dalam blog neh kan. hehe 🙂

memang banyak info menarik and gambar2 pun cantik2

memang lengkap la kalau baca blog neh membuatkan aku nak pergi bercuti terus la kan. hehe 🙂

apa lagi, jom la cuti2 malaysia beb !

– – – – –

hehe ada orang tanya aku apa kriteria untuk blog2 yang aku nak review ?

jawapan aku senang adjer – suka hati aku lah kan. haha

actually aku main belasah je la mana2 blog yang aku suka

dah nama pun blog review. kalau tak suka takkan nak review kot kan

basically aku akan pilih blog yang ada unsur menarik drpd segi design, tech culture, jalan2 cari makan or jalan2 cuti2 malaysialah kan

so takde kategori yang khusus lah. kalau ok gua review

kalau tak ok gua x reviewlah kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Blog Review : Bubble Goes Travel – Satu Lagi Blog Jalan-Jalan Cuti-Cuti Malaysia Yang Cool !

  1. Huhuhh…mmg sesuai dengan kaki lencong macam ko
    eh..slap kaki lancung
    aku dalam banyak negeri perlis, sabah sarawak
    belum penah jejak
    dah khatam dalam negeri nak gak pegi area luar plak

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe dalam negeri pun tak habis round lagi lah. banyak tempat2 menarik neh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Bro…kalau dah link blog aku
    kasi tau ye…

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : eh dah link lama dah tau. hehe 🙂

    Reply

  3. wahh!! blog yg best tu! bulih tgk mane nak jalan2 gak ni

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : tuh la kan. mmg cool kan dia punya travel series hehe 🙂

    Reply

  4. Ada tak dia buat review kat rumah aku???

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha nantila aku buat review pasal blog ko. kalau sempat jumpa la ok. hehe 🙂

    Reply

  5. biler tengok blog nie …. terasa cam nak buat website bertemakan TRAVEL & LIVING la pulak….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : apa lagi. buat la travel series ko plak. aku tunggu neh. hehe 🙂

    Reply

  6. Pingback: Malaysian Knows Malaysia « k h á y á L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge