Blog Review : Bubble Goes Travel – Satu Lagi Blog Jalan-Jalan Cuti-Cuti Malaysia Yang Cool !

neh ada satu blog yang gua dah jumpa lama tapi baru sempat nak review

blog bubble goes travel

best siot blog neh. semua pasal jalan2 cuti2 malaysia

design simple je. kaler tanah yang cool

tapi contents yang power beb. memang best baca cerita2 dalam blog neh kan. hehe 🙂

memang banyak info menarik and gambar2 pun cantik2

memang lengkap la kalau baca blog neh membuatkan aku nak pergi bercuti terus la kan. hehe 🙂

apa lagi, jom la cuti2 malaysia beb !

– – – – –

hehe ada orang tanya aku apa kriteria untuk blog2 yang aku nak review ?

jawapan aku senang adjer – suka hati aku lah kan. haha

actually aku main belasah je la mana2 blog yang aku suka

dah nama pun blog review. kalau tak suka takkan nak review kot kan

basically aku akan pilih blog yang ada unsur menarik drpd segi design, tech culture, jalan2 cari makan or jalan2 cuti2 malaysialah kan

so takde kategori yang khusus lah. kalau ok gua review

kalau tak ok gua x reviewlah kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Blog Review : Bubble Goes Travel – Satu Lagi Blog Jalan-Jalan Cuti-Cuti Malaysia Yang Cool !

  1. Pingback: Malaysian Knows Malaysia « k h á y á L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.