Blog Review : Blog Syahril A Kadir – Blog Yang Punya Bahasa Melayu Sebenar, Susunan Kata-Kata Indah, Kisah Malar Segar Dunia Wartawan!

aku pun dah tak ingat macam mana aku boleh jumpa dengan blog ni

mungkin secara tak sengaja kot

tapi once aku jumpa dengan blog ni, terus masuk google reader aku lah kan

blog syahril a kadir ni mmg best wooooooo

gaya bahasa dia mmg bagus, blog bahasa melayu yang aku kagum sekali

ayat2 dia mmg sentiasa tersusun je kan. hehe 🙂

cubalah baca, pasti ko akan tahu apa yang aku maksudkan

dia seorang wartawan, dah mmg dah lama bergelumang dengan pelaporan sebegini

respect la sama lu syahril!

teruskan menulis ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Blog Review : Blog Syahril A Kadir – Blog Yang Punya Bahasa Melayu Sebenar, Susunan Kata-Kata Indah, Kisah Malar Segar Dunia Wartawan!

  1. memang best. rasa mcm baca edisi siasat lak 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    nazra : tu la kan. best bahasa dia hehe 🙂

    Reply

  2. bahasa yang digunakan smart!!

    Reply

    KNizam Reply:

    azfarul : tu la kan. aku suka! hehe 🙂

    Reply

  3. Memang best bolehlah kita tumpang belajar bahasa yg betul

    Reply

    KNizam Reply:

    denai : hehe aku main belasah je. safety reason ni heeh 🙂

    Reply

  4. erm…
    aku penulis/penaip belog santai…
    tak berapa nk reti bersantun nahu bahasa…belasah je…

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe keep on blogging je. x kisah la style macam mana pun kan hehe 🙂

    Reply

  5. Aku memang dah lame follow senyap2 blog dia nie. Memang tersusun kemas gaya wartawan.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : haha ramai peminat blog dia tu hehe 🙂

    Reply

  6. alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    aku rasa macam nak menitis airmata la baca review korang semua
    terima kasihlah bro, inilah komen yang buat aku terharu sungguh-sungguh
    actually pengalaman 10 tahun aku ni kira masih kureng lagi, ramai lagi yang otai-otai, aku just nak share pengalaman aku saja
    kalau baik jadikan pengajaran, kalau buruk buang-buangkan
    bro nizam, aku betul2 terima kasih atas entry ni, Allah je dapat balas, keep on blogging bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    syahril : hehe best woooo baca blog ko. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.