Blog Review : Blog Syahril A Kadir – Blog Yang Punya Bahasa Melayu Sebenar, Susunan Kata-Kata Indah, Kisah Malar Segar Dunia Wartawan!

aku pun dah tak ingat macam mana aku boleh jumpa dengan blog ni

mungkin secara tak sengaja kot

tapi once aku jumpa dengan blog ni, terus masuk google reader aku lah kan

blog syahril a kadir ni mmg best wooooooo

gaya bahasa dia mmg bagus, blog bahasa melayu yang aku kagum sekali

ayat2 dia mmg sentiasa tersusun je kan. hehe 🙂

cubalah baca, pasti ko akan tahu apa yang aku maksudkan

dia seorang wartawan, dah mmg dah lama bergelumang dengan pelaporan sebegini

respect la sama lu syahril!

teruskan menulis ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Blog Review : Blog Syahril A Kadir – Blog Yang Punya Bahasa Melayu Sebenar, Susunan Kata-Kata Indah, Kisah Malar Segar Dunia Wartawan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.