Blog Review : Blog Segalanya Tentang Tumbuhan oleh Fazlisyam.com !

hehe aku suka la ngan segala yang hijau

cuma takde banyak tanah je nak bercucuk tanam macam blogger zool

hehe kali neh aku nak share satu blog yang best pasal tanam2an kat malaya neh

blogger fazlisyam yang buatkan blog neh.

korang tengoklah sayur petola yang hijau giler tuh

sure terpesona kan. hehe

aku suka dengan layout dia yang simple (walaupun theme wp free)

see boleh apa ada blog yg cun dengan theme cool yang free kan. hehe

informasi pun banyak gak kan. mmg cool !

membuatkan aku nak pergi beli pasu dan polister bag nak tanam2 sayur2an la

hehe lawat jangan tak lawat ok.

sure berguna untuk korang nanti ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Blog Review : Blog Segalanya Tentang Tumbuhan oleh Fazlisyam.com !

  1. Ala.. tanah aku pun takdelah luas sgt pun.. Tanam yang kecil2 bolehlah..
    Semua sikit2 je..
    Blog fazlisyam ni memang antara blog yang sering aku gunakan sebagai bahan rujukan memang mantap sekali infonya…

    Reply

  2. mmg cool la blog ni.. bolehlah berkenalan dgn sayur2 tu.. mmg suka kalau dpt tanam sayur2 tapi apakan daya takde org nak jaga bila outstation…

    Reply

  3. mmg cool la blog ni.. boleh berkenalan dgn sayur2.. suka kalau dpt tanam sayur tapi apakan daya takde org nak jaga bila outstation…

    Reply

  4. zool : owh ko pun dah lama tahu pasal blog neh eh. hehe 🙂

    Reply

  5. strozze : hehe ko kenalah tanam sayur yang tahan lama…. hehe 🙂

    Reply

  6. KNizam : Terima kasih kerana buat review blog saya ni..

    Reply

  7. pergh..menghijau la dunia blog pasni..udara nyaman.. bagus jugak die ni, niche yang jarang2 orang nk ketengahkan..

    Reply

  8. sam : hehe sama2 🙂

    Reply

  9. izzat : ko bila lagi nak tanam sayur. hehe 🙂

    Reply

  10. bila nak review blog aku ni? haha

    Reply

  11. marzuki : hehe sabar2 la. tunggguuuuuu hehe 🙂

    Reply

  12. en Fazli,

    saya tak dapat download ebook1 (7.7MB tu), asyik hang je. Bila restart dah putus connection awal. takkan nak bagi feedback berulang-ulang. ada cara lain tak? kalau ada saintifik explanation on my feedback, tolong bagitau, please.

    Reply

    KNizam Reply:

    hazmimi : hehe kena contact admin blog tu la kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge