Blog Review : Blog Segalanya Tentang Tumbuhan oleh Fazlisyam.com !

hehe aku suka la ngan segala yang hijau

cuma takde banyak tanah je nak bercucuk tanam macam blogger zool

hehe kali neh aku nak share satu blog yang best pasal tanam2an kat malaya neh

blogger fazlisyam yang buatkan blog neh.

korang tengoklah sayur petola yang hijau giler tuh

sure terpesona kan. hehe

aku suka dengan layout dia yang simple (walaupun theme wp free)

see boleh apa ada blog yg cun dengan theme cool yang free kan. hehe

informasi pun banyak gak kan. mmg cool !

membuatkan aku nak pergi beli pasu dan polister bag nak tanam2 sayur2an la

hehe lawat jangan tak lawat ok.

sure berguna untuk korang nanti ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Blog Review : Blog Segalanya Tentang Tumbuhan oleh Fazlisyam.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.