Blog Review : “Blog Perempuan Jomblo”, “Blog Rabun Rabak” & “Blog Misi 5 April” – Blog2 Hasil Nukilan LadyNoe Yang Artistic, Simple Tapi Cun!

siapa pernah dengar pasal kesemua blog2 di atas ?

aku pun x pernah, termasuk from mana ntah. blog sue anna joe kot. hehe 🙂

tapi serius aku suka dengan kesemua blog2 tuh

satu sebab design yang simple. design dia cun. x melarat2 mcm awan larat hehe 🙂

korang tengok la the way ladynoe neh placekan everything dalam blog dia

mmg nampak tersusun, senang nak baca. xdelah clutter sangat

i loike! and xdelah nampak minimalist sgt

blog perempuan jomblo neh mmg penuh dengan kata2 dan gamba menarik.

sedap mata memandang la orang kata kan. hehe 🙂

blog rabun rabak plak penuh dengan artwork dan aku mmg suka la ngan watercolour neh

walaupun skill watercolour aku pun so-so je kan hehe

tapi aku mmg minat dengan artwerk mcm ni

nak je aku mintak dia lukiskan pemandangan kat islamabad dan pakistan

pastu aku nak frame dan letak kat rumah aku hehe 🙂

misi 5 april 2009 neh pun simple adjer. menarik siot design blog dia

dia pandai main dengan warna dan susun blog dia nampak kemas

bila la aku nak design blog yang cun mcm tuh kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Blog Review : “Blog Perempuan Jomblo”, “Blog Rabun Rabak” & “Blog Misi 5 April” – Blog2 Hasil Nukilan LadyNoe Yang Artistic, Simple Tapi Cun!

  1. banyak betoi masa hang main tenet kan bro.
    jeles plak aku… hahaha tadek ke kerja
    yang perlu main blog hop jer? kalau ade nak gak

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha online sokmo la kat sini sebab 3mbps kan hehe 🙂

    Reply

  2. hehe.. aku pembaca senyap di perempuan jomblo.. blog kawin dia tu jarang2 masuk, tapi ada masa aku baca jugak..

    pasal rabun rabak tu aku tak tau pulak.. dia punya jugak eh?

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : ramai rupanya silent reader ek hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge