Blog Review : Blog Hantam Keromo – Lawak Giler Dowh !

ini ada lagi satu blog review

haha dah lama kan tak buat blog review

aku kalau jumpa2 satu2 blog yang aku suka surelah aku akan review kan

biasanya aku review pasal design blog

blog2 yang cool dengan design. yang jaws dropping kata mat salleh

tapi kali neh aku nak share satu blog yang cukop simple

tapi yet kelakar giler. tak kering gusi korang gelak nanti

hehe pasal hantam keromo habis2an dalam blog neh.

memang lawak dowh !

i love the whole world, it’s such a happy place !

boom de yadaaaaa ! 199x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Blog Review : Blog Hantam Keromo – Lawak Giler Dowh !

  1. yang penting tuan punya blog
    hati manyak happy pun sdeyyyy
    tu yang penting….

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe tuh la kan. the way dia karang blog dia mmg cool dan kelakar la kan. hehe 🙂

    Reply

  2. suker bahagian iklan die….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe iklan ngan entry dia pun bagus kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge