Blog Review : Blog Budu & Belacan – Giler Cool Design Blog Neh !

masa aku bloghopping malam tadi

(before aku demam)

aku terjumpa blog neh.

cool gak la title blog dia

blog budu dan belacan. hehe

tengok tajuk je sure korang dah rasa nak masuk blog neh kan. hehe

design memang tip top la. siap ada sticker lagi !

aku suka dengan layout blog neh

blog neh mmg lain la drpd blog2 blogspot yg lain

kaler scheme pun cool ! guna dua kaler biru ngan pink

dah ala2 kaler scheme flickR plak kan. huhu

gambar2 pun size width yg cool dan cantik2 susunan dia

overall mmg cool la blog neh kan. huhu

sidebar pun nampak cool dan rileks adjer.

aku sekarang dah jatuh chenta dengan design ala2 2 column camni

hehe lepas neh aku akan mencarik design wp themes free lah !

tukar theme lagik ! haish…

walaupun ala2 darkside (mcm noktah hitam), tapi deisgn neh cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Blog Review : Blog Budu & Belacan – Giler Cool Design Blog Neh !

  1. yup! sgt cool dan smart :XO:

    chokilala’s last blog post..Kenangan bersekolah zaman muda-muda

    Reply

  2. weh.. nak g buat lawatan mengejut jap… 😀

    @k@kPOKPEK’s last blog post..ANGIN SATU BADAN

    Reply

  3. chokilala : hehe tu la kan. smart giler ah design dia. hehe ❗

    Reply

  4. app : hehe cool kan blog design tuh. ➡

    Reply

  5. memang cool giler zam, tapi lagi kool kalau domain bududanbelacan itu di dot com kan. ekekeke

    Reply

  6. Phuwarr. Terima kasih kerana rebiu. Saya suka. Dan terima kasih ambik screenshot, sebab baru terperasan tiada gap di antara link-link kat tengah atas tu ngan tarikh entri. Ahaha, tapi sekarang sudah ada, jeng jeng jeng!

    Dan terima kasih lagi sekali, kerana terdapat beberapa orang baru yang melawat blog saya dari entri kamu ini.

    Dan pada rohaizad, dah ada dot.com tapi bukan tuk budu dan belacan la. Memula pikir nak gak dot.com, tapi rasa cam best plak kalau dikekalkan dot blogspot tu. Baru ada feel berblogging. Ahaha, feel la sangat.

    Sue Anna Joe’s last blog post..Aku salib jari-jari aku.

    Reply

  7. btolla tu, budu&belacan mmg nice…
    suke dan jatuh cinte!

    BaniHassim’s last blog post..HAK KERAJAAN MALAYSIA

    Reply

  8. Design smart, dan isi blog jugak bermotif..
    😀

    Mr Am’s last blog post..Blog secara serius

    Reply

  9. rohaizad : hehe dia ckp dah ada dot com dah pun. hehe 🙂

    Reply

  10. sue : hehe no prob. but seriusly mmg cool la ur blog design. if only ada dalam wp theme. hehe 👿

    Reply

  11. bani : hehe nice giler kan. hehe 👿

    Reply

  12. mr am : tu la kan. sempoi je design. so cool! hehe ➡

    Reply

  13. Hehe. Boleh je wat sendiri kot, tapi rumit? Anna pon banyak godek guna template, nak start from scratch memang maut lah.

    Oh do call me Anna. Takmo Sue. 😛 Sue terlalu lembut untuk I. Auww.

    Sue Anna Joe’s last blog post..Aku salib jari-jari aku.

    Reply

  14. anna : hehe lagi senang amik free je. hehe 👿

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge