Blog Review : Blog Budu & Belacan – Giler Cool Design Blog Neh !

masa aku bloghopping malam tadi

(before aku demam)

aku terjumpa blog neh.

cool gak la title blog dia

blog budu dan belacan. hehe

tengok tajuk je sure korang dah rasa nak masuk blog neh kan. hehe

design memang tip top la. siap ada sticker lagi !

aku suka dengan layout blog neh

blog neh mmg lain la drpd blog2 blogspot yg lain

kaler scheme pun cool ! guna dua kaler biru ngan pink

dah ala2 kaler scheme flickR plak kan. huhu

gambar2 pun size width yg cool dan cantik2 susunan dia

overall mmg cool la blog neh kan. huhu

sidebar pun nampak cool dan rileks adjer.

aku sekarang dah jatuh chenta dengan design ala2 2 column camni

hehe lepas neh aku akan mencarik design wp themes free lah !

tukar theme lagik ! haish…

walaupun ala2 darkside (mcm noktah hitam), tapi deisgn neh cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Blog Review : Blog Budu & Belacan – Giler Cool Design Blog Neh !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.