Blog Review : Blog Bro Rush Murad “Tepak Sireh” – Blog Yang Penuh Warna-Warni Perjalanan Merantau Sedunia, Melihat Keindahan Alam Semesta & Mensyukuri Nikmat Panchaindera CiptaanNya

tu dia amik ko aku letak description blog bro rush murad tepak sireh dalam tajuk blog

amacam ? ok tak cara aku describe blog ceria bro rush murad ni

aku dah lama dah tengok blog tepak sireh neh

memang padat dengan edisi2 jalan2. i loike!

semua catatan perjalanan direkod dengan lengkap sekali

semua gambar menarik. mana taknya diambil oleh pro-photog dengan dlsr tuh. hehe 🙂

anyway aku suka ngan blog neh, kaler puteh, sesuai dengan tepak sireh

paling aku suka sebab gambar2 dia sharp dan menyebabkan aku nak pergi jalan2 ke tempat tuh semua

best beb kalau dapat jalan2 pusing dunia neh, backpack lagi la cool kan

hehe 🙂

apa lagi tunggu, pi la usha blog tepak sireh ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge