Blog Review : All About Melaka Blog by Razak Latif – Banyak JJCM at Melaka Ni !

hehe sapa kata blog yang best perlu design yang mantop ?

cuba tengok blog all about melaka ni

design dia biasa2 saje

tapi content dia mantop beb !

aku memang suka la edisi blog yang mcm ni

yang style jalan-jalan cuti-cuti malaysia dan jalan-jalan cari makan (jjcm)

hehe aku yang orang melaka pun jarang2 jalan2 kat melaka ok

so masih banyak lagilah tempat2 menarik kat melaka yang aku belum pergi

so aku memerlukan blog2 mcm ni untuk bantu aku. hehe 🙂

– – – – –

tahniah pada razak latif

boleh jugak tengok blog rasmi beliau di razaklatif.com

dan juga blog gambar kawen beliau kat ijab & qabul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Blog Review : All About Melaka Blog by Razak Latif – Banyak JJCM at Melaka Ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.